Αποτρίχωση με Soprano Ice Titanium test

Αρχική » Αποτρίχωση με Soprano Ice Titanium test

MF Αισθητική
Μεταξένια Επιδερμίδα
Το νέο Soprano Titanium κάνει την οριστική LASER αποτρίχωση πιο γρήγορη, πιο ασφαλή και πιο αποτελεσματική από ποτέ!

Το Soprano Titanium αποτελεί τη πιο προηγμένη τεχνολογικά νέα γενιά λέιζερ αποτρίχωσης! Συνδυάζει: α) την 3D τεχνολογία της προηγούμενης γενιάς Soprano ICE Platinum (ταυτόχρονα τρία διαφορετικά μήκη κύματος σε μία μόνο κεφαλή), β) τη νέα κεφαλή 4cm2 , γ) δύο υποδοχές κεφαλών θεραπείας, δ) νέο εξελιγμένο σύστημα ψύξης, ε) ακόμη πιο ευχάριστη εμπειρία για τον ασθενή και τον χειριστή και ζ) νέο cloud-based έξυπνο σύστημα διαχείρισης του συστήματος.

 

Nέο Μεγάλο Spot Size 4 cm2
40% πιο γρήγορα!

Νέα κεφαλή TRIO 4cm2, με εξαιρετικά μεγάλο spot size 4cm2 για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και εφαρμογή θεραπείας σε περιοχή 600 cm4. H θεραπεία πραγματοποιείται αρκετά γ ρήγορα και ανώδυνα, μειώνοντας σημαντικά το χρόνο θεραπείας και εξασφαλίζοντας παράλληλα μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία για τον ασθενή.

H νέα κεφαλή TRIO 4cm2 αποτελεί το απόλυτο συγκριτικό πλεονέκτημα. Με 4cm2 spot size, συνέργεια των τριών διαφορετικών μήκων κύματος ταυτόχρονα και την καλυπτικότητα, μειώνει σημαντικά το χρόνο θεραπείας προσφέροντας άνετη και ασφαλή θεραπεία. Με την TRIO 4cm2, η αποτρίχωση είναι γρήγορη, αποτελεσματική και άνετη.

Δύο Υποδοχές Κεφαλών

Περισσότερη ευελιξία

Το Soprano Titanium είναι το πρώτο σύστημα της οικογένειας Soprano με 2 υποδοχές κεφαλών, παρέχοντας τη δυνατότητα σύνδεσης διαφορετικών κεφαλών θεραπείας. Το πλεονέκτημα αυτό παρέχει στο Soprano Titanium μεγαλύτερη ευελιξία, μειώνοντας το χρόνο που απαιτείται για την εναλλαγή των κεφαλών θεραπείας σε συστήματα με μόνο 1 υποδοχή.

LASER Soprano Titanium

3 σε 1 σύστημα LASER αποτρίχωσης για βελούδινη επιδερμίδα!

Κλείστε ραντεβού

ICE Plus

Συνεχόμενη Ψύξη

Η εξελιγμένη τεχνολογία ICE Plus ψύχει συνεχόμενα το δέρμα και διευκολύν ει τον έλεγχο της θερμοκρασίας καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Το νέο ICE Plus T M cold sapphire tip μειώνει τον κίνδυνο επιδερμικών βλαβών, ενώ παράλληλα διατηρεί τη θερμοκρασία μέσα στο δέρμα , όπου βρίσκονται οι θύλακες των τριχών.

Το Soprano Titanium προσφέρει το συνεργικό όφελος των τριών πιο αποτελεσματικών μηκών κύματος για την αποτρίχωση ως εξής:

– Τεχνολογία Alex: Το μήκος κύματος στα 755nm παρέχει τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση ενέργειας, κάνοντάς το ιδανικό για το μεγαλύτερο εύρος τύπου και χρώματος τρίχας, κυρίως για τις πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες.

– Τεχνολογία SpeedTM: Τα 810nm είναι το κλασικό μήκος κύματος για να προσφέρει μεγαλύτερη διείσδυση στην τρίχα, υψηλή μέση ενέργεια, υψηλό βαθμό επανάληψης παλμών και μεγάλο spot size (2 εκ.) για ταχύτητα στη θεραπεία.

– Τεχνολογία YAG: Το μήκος κύματος στα 1064nm παρέχει την πιο εν τω βάθει διείσδυση στον θύλακα της τρίχα ς, καθιστώντας τήν την πλέον κατάλληλη λύση για τους πιο σκούρους φωτότυπους δέρματος.

Ως εκ τούτου με το νέο σύστημα Soprano Titanium η ενέργεια στοχεύει και επιφανειακά και εις βάθος, ο πόνος είναι ακόμη λιγότερο ς και η θεραπεία καθίσταται αποτελεσματική σε όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας.

Dual Mode – SHRT M & HR Modes

Επιπλέον, το Soprano Titanium διαθέτει δύο μεθόδους αποτρίχωσης, την εν κινήσει (In-MotionTM) SHR τεχνολογία και τη συμβατική μέθοδο αποτρίχωσης διοδικού laser με παλμό-παλμό, για να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

To Soprano Titanium με την αποκλειστική τεχνολογία 3D, συνδυάζει το επίπεδο απορρόφησης και διείσδυσης τριών διαφορετικών μήκων κύματος με την καλυπτικότητα, την άνεση στη θεραπεία και το χαμηλό κόστος συντήρησης ενός διοδικού λέιζερ . Το Soprano ICE Titanium επιτυγχάνει την πλέον σύγχρονη, ασφαλή και πλήρη θεραπεία αποτρίχωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας


   2651038040
        6907901180
   28ης Οκτωβρίου 25, Ιωάννινα 45532
   info@dermatologia.com.gr

Newsletter


Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και
νεες δραστηριότητες.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ενημερωθείτε εδώ
με ένα κλίκ

 

Κοινή ακμή

 


efqwerq

Translate »