Αποτρίχωση με Soprano Ice Titanium

Αρχική » Αισθητική δερματολογία » ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΩΜΑ » Αποτρίχωση με Soprano Ice Titanium

MF Αισθητική
Μεταξένια Επιδερμίδα
Το νέο Soprano Titanium κάνει την οριστική LASER αποτρίχωση πιο γρήγορη, πιο ασφαλή και πιο αποτελεσματική από ποτέ!

 

Το Soprano Titanium αποτελεί τη πιο προηγμένη τεχνολογικά νέα γενιά λέιζερ αποτρίχωσης! Συνδυάζει: α) την 3D τεχνολογία της προηγούμενης γενιάς Soprano ICE Platinum (ταυτόχρονα τρία διαφορετικά μήκη κύματος σε μία μόνο κεφαλή), β) τη νέα κεφαλή 4cm2 , γ) δύο υποδοχές κεφαλών θεραπείας, δ) νέο εξελιγμένο σύστημα ψύξης, ε) ακόμη πιο ευχάριστη εμπειρία για τον ασθενή και τον χειριστή και ζ) νέο cloud-based έξυπνο σύστημα διαχείρισης του συστήματος.

 

Nέο Μεγάλο Spot Size 4 cm2
40% πιο γρήγορα!

Νέα κεφαλή TRIO 4cm2, με εξαιρετικά μεγάλο spot size 4cm2 για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και εφαρμογή θεραπείας σε περιοχή 600 cm4. H θεραπεία πραγματοποιείται αρκετά γ ρήγορα και ανώδυνα, μειώνοντας σημαντικά το χρόνο θεραπείας και εξασφαλίζοντας παράλληλα μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία για τον ασθενή.

H νέα κεφαλή TRIO 4cm2 αποτελεί το απόλυτο συγκριτικό πλεονέκτημα. Με 4cm2 spot size, συνέργεια των τριών διαφορετικών μήκων κύματος ταυτόχρονα και την καλυπτικότητα, μειώνει σημαντικά το χρόνο θεραπείας προσφέροντας άνετη και ασφαλή θεραπεία. Με την TRIO 4cm2, η αποτρίχωση είναι γρήγορη, αποτελεσματική και άνετη.

 

Δύο Υποδοχές Κεφαλών

Περισσότερη ευελιξία

Το Soprano Titanium είναι το πρώτο σύστημα της οικογένειας Soprano με 2 υποδοχές κεφαλών, παρέχοντας τη δυνατότητα σύνδεσης διαφορετικών κεφαλών θεραπείας. Το πλεονέκτημα αυτό παρέχει στο Soprano Titanium μεγαλύτερη ευελιξία, μειώνοντας το χρόνο που απαιτείται για την εναλλαγή των κεφαλών θεραπείας σε συστήματα με μόνο 1 υποδοχή.

 

ICE Plus

Συνεχόμενη Ψύξη

Η εξελιγμένη τεχνολογία ICE Plus ψύχει συνεχόμενα το δέρμα και διευκολύν ει τον έλεγχο της θερμοκρασίας καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Το νέο ICE Plus T M cold sapphire tip μειώνει τον κίνδυνο επιδερμικών βλαβών, ενώ παράλληλα διατηρεί τη θερμοκρασία μέσα στο δέρμα , όπου βρίσκονται οι θύλακες των τριχών.

Το Soprano Titanium προσφέρει το συνεργικό όφελος των τριών πιο αποτελεσματικών μηκών κύματος για την αποτρίχωση ως εξής:

– Τεχνολογία Alex: Το μήκος κύματος στα 755nm παρέχει τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση ενέργειας, κάνοντάς το ιδανικό για το μεγαλύτερο εύρος τύπου και χρώματος τρίχας, κυρίως για τις πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες.

– Τεχνολογία SpeedTM: Τα 810nm είναι το κλασικό μήκος κύματος για να προσφέρει μεγαλύτερη διείσδυση στην τρίχα, υψηλή μέση ενέργεια, υψηλό βαθμό επανάληψης παλμών και μεγάλο spot size (2 εκ.) για ταχύτητα στη θεραπεία.

– Τεχνολογία YAG: Το μήκος κύματος στα 1064nm παρέχει την πιο εν τω βάθει διείσδυση στον θύλακα της τρίχα ς, καθιστώντας τήν την πλέον κατάλληλη λύση για τους πιο σκούρους φωτότυπους δέρματος.

Ως εκ τούτου με το νέο σύστημα Soprano Titanium η ενέργεια στοχεύει και επιφανειακά και εις βάθος, ο πόνος είναι ακόμη λιγότερο ς και η θεραπεία καθίσταται αποτελεσματική σε όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας.

 

Dual Mode – SHRT M & HR Modes

Επιπλέον, το Soprano Titanium διαθέτει δύο μεθόδους αποτρίχωσης, την εν κινήσει (In-MotionTM) SHR τεχνολογία και τη συμβατική μέθοδο αποτρίχωσης διοδικού laser με παλμό-παλμό, για να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

To Soprano Titanium με την αποκλειστική τεχνολογία 3D, συνδυάζει το επίπεδο απορρόφησης και διείσδυσης τριών διαφορετικών μήκων κύματος με την καλυπτικότητα, την άνεση στη θεραπεία και το χαμηλό κόστος συντήρησης ενός διοδικού λέιζερ . Το Soprano ICE Titanium επιτυγχάνει την πλέον σύγχρονη, ασφαλή και πλήρη θεραπεία αποτρίχωσης.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΙΑ ΔΕΡΜΟΑΝΑΛΥΣΗ VISIA

Βάσει των δικών σας αναγκών και του τρόπου ζωής σας η Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Δρ Έφη Π.Μάρκου θα ορίσει τον συνδυασμό των θεραπειών, εξασφαλίζοντας το μέγιστο αποτέλεσμα στις λιγότερες συνεδρίες.

 

Η Δρ Έφη Π.Μάρκου είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος στην Κλινική Φωτοβιολογία και τις LASER Εφαρμογές από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Örebro University Hospital Σουηδίας και Dundee Ηospital Σκωτίας. Η γιατρός διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία, είναι ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD) και συμμετέχει ενεργά σε σεμινάρια και συνέδρια, παρακολουθόντας τις διεθνείς εξελίξεις.

Γιατί σε εμάς…

  • Στη Δερματολογική κλινική DERMA Ιωαννίνων σας ενημερώνουμε με ασφάλεια, κρατάμε ιστορικό αρχείο για αστοχία υλικού και χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα προϊόντα για εσάς.
  • Σε μας θα βρείτε τις κορυφαίες εταιρείες με F.D.A. έγκριση: Teosyal RHA by Teoxane, Juvederm by Allergan, Restylane κτλ.
  • Προσφέρουμε την κορυφαία ποιότητα υλικών σε προσιτές τιμές – value for money!
  • Η κλινική μας είναι εξειδικευμένη στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική με άρτιο εξοπλισμό και χειρουργείο ημέρας, ώστε όλες οι μικροεπεμβάσεις και εφαρμογές να γίνονται με ποιότητα και ασφάλεια.
  • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου επιμένει στο φυσικό αποτέλεσμα και στη διατήρηση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου.
  • Η κλινική μας είναι πιστοποιημένη για την εκπαίδευση Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων στην Ευρώπη από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας (EADV).
  • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος στην Κλινική Φωτοβιολογία και τις LASER Εφαρμογές από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Örebro University Hospital Σουηδίας και Dundee Ηospital Σκωτίας. Η γιατρός διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική, έχοντας λάβει κοσμοπολίτικη εκπαίδευση με πιστοποημένες εκπαιδεύσεις σε πολλές πόλεις: Όσλο, Στοκχόλμη, Βερολίνο, Νέα Υόρκη Αμερικής, Λονδίνο, Μόναχο, Αμστερνταμ, Παρίσι, Βαρκελώνη,Σεντ Λούις Αμερικής, Μαδρίτη, Τουλούζη, Ντύσελντορφ, Αμβούργο, Μπέργκεν, Μάλμε, Γκέτεμποργκ κτλ. Η πολύχρονη κλινική εμπειρία της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου Δρ Έφης Π. Μάρκου εγγυάται πως η Αισθητική Δερματολογία δε είναι μια αυτοδίδακτη πρακτική.

* Με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα δεν εμφανίζουμε τα πραγματικά μας περιστατικά χωρίς τη συγκατάθεση των ασθενών μας. Τηρούμε αυστηρές διαδικασίες διαχείρισης της ιατρικής πληροφορίας

 ΠΟΝΟΣ: ήπιες εώς ανώδυνες

 

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ : ανάλογα με την θεραπεία , άμεση με makeup

 

ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ: 365 ημέρες/ όλοι οι τύποι δέρματος/ άνδρες και γυναίκες

 

 ΆΣΚΗΣΗ: κανένας περιορισμός

Επικοινωνήστε μαζί μας


   2651038040
        6907901180
   28ης Οκτωβρίου 25, Ιωάννινα 45532
   info@dermatologia.com.gr

Newsletter


Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και
νεες δραστηριότητες.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Translate »