ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ - ΡΑΓΑΔΕΣ

Ραβδώσεις (Ραγάδες) του Δέρματος

Μελέτες εκτιμούν ότι το 90% των εγκύων, το 70% των εφήβων κοριτσιών και το 40% των εφήβων αγοριών εμφανίζουν ραβδώσεις (ραγάδες) στο δέρμα τους. Κάποιοι τύποι δέρματος είναι πιο επιρρεπείς σε ραβδώσεις από άλλους, ενώ σε μερικούς τα σημάδια μπορεί να είναι αρκετά έντονα στα μπράτσα, την κοιλιά, το στήθος ή τους μηρούς. Οι ραβδώσεις, όταν πρωτοεμφανίζονται έχουν ερυθροϊώδη απόχρωση (κόκκινες ραβδώσεις), ένδειξη φλεγμονής της επιδερμίδας. Με την πάροδο του χρόνου εδραιώνονται και ατροφούν, αποκτούν αργυρόλευκη απόχρωση (λευκές ραβδώσεις).

Ήξερες ότι…

  • Οι ραβδώσεις είναι ένα είδος ουλών.
  • Οι λευκές ραβδώσεις αντιμετωπίζονται με επιτυχία στο Δερματολογικό μας Κέντρο!
  • 90% των εγκύων θα αποκτήσουν ραβδώσεις.
  • Οι ραγάδες θεραπεύονται μόνιμα.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΡΑΓΑΔΩΝ – ΡΑΒΔΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ DERMA;

  • Η θεραπεία των κόκκινων ραβδώσεων στο DERMA Ιωαννίνων γίνεται με τη συνδυαστική εφαρμογή ειδικών LASER Αγγείων (Pulse Dye LASER, IPL Lumenis M22, NdYag LASER Lumenis M22) και της νέας Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP.
  • Στις λευκές ραβδώσεις, η θεραπεία είναι πιο απαιτητική και ανάλογη με το βαθμό σοβαρότητας της βλάβης του δέρματος. Οι προτεινόμενες θεραπείες για τις λευκές ραβδώσεις περιλαμβάνουν την εφαρμογή μεθόδων όπως: RF Fractional eMatrix System με FDA πιστοποίηση της εταιρίας Syneron-Candela, MicrodermabrasionFractional LASER CO2 Lumenis, Peeling Φωτοδυναμικής Θεραπείας ΜediDerma – DELEO Light LED System, ειδικών LASER Αγγείων (Pulse Dye LASER, IPL Lumenis M22, NdYag LASER Lumenis M22) και της νέας Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP.

 

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ

Κυτταρίτιδα Ραγάδες
Μία σύνθετη πάθηση ή πρόβλημα που ξεκινά με φθορά στο αγγειακό σύστημα και εναπόθεση λίπους. Τα αίτιά του είναι ορμονικά και γενετικά Προκαλούνται από έντονη φθορά σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος με έντονη τάση-κίνηση.
Συναντάται στο 80-90% των γυναικών και σπάνια σε άντρες. Συναντώνται στο 70% των γυναικών στην εφηβεία, στο 40% των νέων αντρών, στο 90% των εγκύων (κατά τον έκτο και έβδομο μήνα της κύησης)
Συναντάται κυρίως σε μηρούς, γοφούς, μπράτσα, κοιλιακή χώρα Συναντώνται κυρίως στην κοιλιακή χώρα, στους μηρούς, στο στήθος των γυναικών, στις μασχάλες των ανδρών
Μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε γυναίκα Τις αποκτούν έφηβοι που ψηλώνουν απότομα, bodybuilders που γυμνάζονται εντατικά και επαναλαμβανόμενα, σε χρήστες τοπικών και συστηματικών στεροιδών σε άτομα που παίρνουν ή χάνουν πολύ βάρος απότομα(και στην εγκυμοσύνη) και σε άτομα που πάσχουν από συγκεκριμένες ασθένειες όπως η φυματίωση

«Στο Δερματολογικό μας Κέντρο DERMA σας προσφέρουμε τις ασφαλέστερες, μη επεμβατικές θεραπείες για φυσικό και βέλτιστο αποτέλεσμα σε λίγες συνεδρίες, χωρίς πακέτα ή δεσμεύσεις. Επωφεληθείτε άμεσα με μία επίσκεψη ενημέρωσης με το εξειδικευμένο μας προσωπικό.»

Επικοινωνήστε μαζί μας


   2651038040
        6907901180
   28ης Οκτωβρίου 25, Ιωάννινα 45532
   info@dermatologia.com.gr

Newsletter


Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και
νεες δραστηριότητες.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Translate »