Σύσφιξη Δέρματος

Το ανθρώπινο δέρμα έχει ως ένα βαθμό προσαρμοστικές ιδιότητες στις διαφορετικές συνθήκες, όπως η αυξομείωση σωματικού βάρους, η ηλιακή έκθεση, η εγκυμοσύνη, οι κλιματολογικές συνθήκες έκθεσης, το κάπνισμα. Σε όλες αυτές τις καταστάσεις η σύσφιξη της επιδερμίδας δεν είναι κάτι εύκολο ή αυτόματο να συμβεί, όταν σταματήσει να υπάρχει η γενεσιουργός αιτία της χαλάρωσης. Επιπροσθέτως, η χαλάρωση του δέρματος είναι μια φυσική εξέλιξη στα πλαίσια της γήρανσης του σώματος.

Μια θεραπεία σύσφιξης για να είναι αποτελεσματική πρέπει να στοχεύει στο μεσόδερμα (χόριο) εκεί που βρίσκονται οι ινοβλάστες, δηλαδή τα κύτταρα παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Επιφανειακές θεραπείες δεν έχουν αποτέλεσμα. Η επιστήμη της Δερματολογίας διαθέτει αποτελεσματικές και ασφαλείες θεραπείες που δρουν στην καρδιά της χαλάρωσης, δηλαδή στο χόριο.

Στο Ιατρείο μας θα βρείτε τις πλέον σύγχρονες και ταυτόχρονα αποτελεσματικές θεραπείες σύσφιξης για το πρόσωπο και το σώμα. Όλα μας τα ιατρικά μηχανήματα είναι επιστημονικά επιτεύγματα, πιστοποιημένα για δερματολογική χρήση από τον Αμερικάνικο και Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA, EMA).

 

                      Δρ. Έφη Π. Μάρκου
Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος
Τ. Επιμ. Karolinska & Karlstad Hospital Σουηδίας
Τ. Δ/ρια Norsk Legesenter & Volvat Fredrikstad Νορβηγίας

Επικοινωνήστε μαζί μας


   2651038040
        6907901180
   28ης Οκτωβρίου 25, Ιωάννινα 45532
   info@dermatologia.com.gr

Newsletter


Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και
νεες δραστηριότητες.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Translate »