Λιποαναρρόφηση

Λιποαναρρόφηση

Οριστική λύση στο τοπικό πάχος με εντυπωσιακά αποτελέσματα

Οι σωστές αναλογίες και το καλοσχηματισμένο περίγραμμα του σώματος είναι βασικά στοιχεία της ελκυστικής εμφάνισης. Η αντιμετώπιση του τοπικού πάχους σε διάφορες περιοχές του σώματος, που αντιστέκεται ακόμα και στη σωστή διατροφή και τη συστηματική σωματική άσκηση, είναι κοινός προβληματισμός για τους περισσότερους ανθρώπους. Για τη δημιουργία του τοπικού πάχους υπεύθυνα είναι τα λιποκύτταρα, που βρίσκονται στον λιπώδη ιστό και μεγαλώνουν σε αριθμό μέχρι τα 18 μας χρόνια. Μετά την ενηλικίωση δεν αυξάνεται ο αριθμός τους, αυξάνεται όμως το μέγεθος τους και κάπου εκεί αρχίζουν τα δύσκολα!
Η λιποαναρρόφηση είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και κορυφαίες κοσμητικές επεμβάσεις εδώ και πολλά χρόνια για την ασφαλή, αποτελεσματική και οριστική εξάλειψη του τοπικού λίπους σε περιπτώσεις που η αντιμετώπισή του με μη επεμβατικές μεθόδους είναι αδύνατη. Ο κοσμητικός χειρουργός εφαρμόζει λιποαναρρόφηση συνήθως στους γοφούς, την κοιλιά, τους μηρούς, τους γλουτούς και σε άλλες περιοχές του σώματος ή στο πρόσωπο για να βελτιώσει το σχήμα τους. Η λιποαναρρόφηση μπορεί να γίνει συνδυαστικά και με άλλες κοσμητικές χειρουργικές επεμβάσεις, όπως με μειωτική στήθουςκοιλιοπλαστική και λίφτινγκ προσώπου.

 

 

Η κλασική λιποαναρρόφηση προσφέρει:

 • Αποτελεσματική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους
 • Μείωση όγκου του συσσωρευμένου λίπους
 • Αρμονικό σε αναλογίες σώμα
 • Βελτίωση του περιγράμματος του σώματος
 • Φυσικό αποτέλεσμα

Η λιποαναρρόφηση πραγματοποιείται με την εφαρμογή τοπικής αναισθησίας. Ο κοσμητικός χειρουργός κάνει μια ή περισσότερες μικροσκοπικές τομές στην περιοχή θεραπείας δια μέσου των οποίων εισάγεται ένας λεπτός σωλήνας για να χαλαρώσει το λίπος κάτω από το δέρμα και να αναρροφηθεί.

Η διαδικασία συνήθως διαρκεί από 1 έως και 3 ώρες, ανάλογα με τον αριθμό των περιοχών που αντιμετωπίζονται. Η μέθοδος έχει αποδειχθεί ιδιαιτέρως αποτελεσματική στην περιοχή της κοιλιάς, ακόμα και μετά από εγκυμοσύνη, καθώς επιφέρει σημαντική βελτίωση και επιτυγχάνει φυσικό αποτέλεσμα.

Είστε κατάλληλοι υποψήφιοι για λιποαναρρόφηση;

Αρχικά, θα πρέπει να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες. Η λιποαναρρόφηση εξαλείφει το τοπικό λίπος. Δεν θα σας απαλλάξει από την κυτταρίτιδα, οπότε μην ελπίζετε ότι μετά το τέλος της επέμβασης, εκτός από το τοπικό πάχος, θα έχει εξαλειφθεί και η κυτταρίτιδα από την περιοχή που κάνατε τη θεραπεία.
Η λιποαναρρόφηση είναι μια χειρουργική επέμβαση. Γι ‘αυτό πρέπει να είστε υγιείς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει τουλάχιστον:

 • Να μην είστε παχύσαρκοι
 • Να έχετε σταθερή, ελαστική επιδερμίδα
 • Να αποφεύγετε το κάπνισμα
 • Να μην αντιμετωπίζετε κυκλοφορικά προβλήματα
 • Να μην πάσχετε από καρδιακή νόσο ή διαβήτη
 • Να έχετε ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα με την κατάλληλη προσοχή

Με την λιποαναρρόφηση, τα λιποκύτταρα απομακρύνονται οριστικά από το σώμα. Δεν ξαναδημιουργείται τοπικό πάχος στην περιοχή που κάνατε την επέμβαση, ωστόσο μπορεί να αποκτήσετε περιττό λίπος σε άλλες περιοχές του σώματος. Αυτό εξαρτάται από τον τρόπο ζωής που θα ακολουθήσετε μετά την θεραπεία και από τη διατροφή σας. Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να υιοθετήσετε δίαιτες που θα περιλαμβάνουν μη λιπαρές πρωτεΐνες, φρούτα και λαχανικά, δημητριακά ολικής άλεσης και γαλακτοκομικά προϊόντα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά. Επίσης, θα πρέπει να ασκείστε τακτικά.

Γιατί σε εμάς…

 • Στη Δερματολογική κλινική DERMA Ιωαννίνων σας ενημερώνουμε με ασφάλεια, κρατάμε ιστορικό αρχείο για αστοχία υλικού και χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα προϊόντα για εσάς.
 • Σε μας θα βρείτε τις κορυφαίες εταιρείες με F.D.A. έγκριση: Teosyal RHA by Teoxane, Juvederm by Allergan, Restylane κτλ.
 • Προσφέρουμε την κορυφαία ποιότητα υλικών σε προσιτές τιμές – value for money!
 • Η κλινική μας είναι εξειδικευμένη στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική με άρτιο εξοπλισμό και χειρουργείο ημέρας, ώστε όλες οι μικροεπεμβάσεις και εφαρμογές να γίνονται με ποιότητα και ασφάλεια.
 • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου επιμένει στο φυσικό αποτέλεσμα και στη διατήρηση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου.
 • Η κλινική μας είναι πιστοποιημένη για την εκπαίδευση Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων στην Ευρώπη από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας (EADV).
 • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος στην Κλινική Φωτοβιολογία και τις LASER Εφαρμογές από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Örebro University Hospital Σουηδίας και Dundee Ηospital Σκωτίας. Η γιατρός διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική, έχοντας λάβει κοσμοπολίτικη εκπαίδευση με πιστοποημένες εκπαιδεύσεις σε πολλές πόλεις: Όσλο, Στοκχόλμη, Βερολίνο, Νέα Υόρκη Αμερικής, Λονδίνο, Μόναχο, Αμστερνταμ, Παρίσι, Βαρκελώνη,Σεντ Λούις Αμερικής, Μαδρίτη, Τουλούζη, Ντύσελντορφ, Αμβούργο, Μπέργκεν, Μάλμε, Γκέτεμποργκ κτλ. Η πολύχρονη κλινική εμπειρία της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου Δρ Έφης Π. Μάρκου εγγυάται πως η Αισθητική Δερματολογία δε είναι μια αυτοδίδακτη πρακτική.

* Με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα δεν εμφανίζουμε τα πραγματικά μας περιστατικά χωρίς τη συγκατάθεση των ασθενών μας. Τηρούμε αυστηρές διαδικασίες διαχείρισης της ιατρικής πληροφορίας

 ΠΟΝΟΣ: ανώδυνα

 

 ΆΣΚΗΣΗ: σε 24-48ώρες

Επικοινωνήστε μαζί μας


   2651038040
        6907901180
   28ης Οκτωβρίου 25, Ιωάννινα 45532
   info@dermatologia.com.gr

Newsletter


Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και
νεες δραστηριότητες.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Translate »