Λιπολυτική Μεσοθεραπεία

Λιπολυτική Μεσοθεραπεία

Η Λιπολυτική Μεσοθεραπεία αποτελεί τεχνική εισχώρησης μεγαλομοριακού βάρους χημικών ουσιών δια μέσω του δερμοεπιδερμιδικού φραγμού με στόχο την εναπόθεσή τους στο υποδόριο λίπος.  Ήδη από το 1952 που πρωτοεφαρμοσθηκε, αποτελεί μια αγαπημένη μέθοδο θεραπείας της Αισθητικής Δερματολογίας.

Η αποτελεσματικότητα της Λιπολυτικής Μεσοθεραπείας έγκειται στη μέθοδο, την κλινική εμπειρία του Δερματολόγου, στην ποιότητα και στην αξία των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν (φάρμακα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα, ολιγοπεπτίδια, πρωτεϊνες, υαλουρονικό οξύ κτλ).

Η συνταγή του ενέσιμου κοκτέιλ: Οι ουσίες που έχει αποδειχτεί ότι συμβάλλουν στην μείωση του ανεπιθύμητου τοπικού πάχους με την μέθοδο της μεσοθεραπείας είναι η φωσφατιδυλοχολίνη, l-καρνιτίνη, (artichoke), μελίλωτος κ.ά. Ενεργοποιείται η διαδικασία της ρευστοποίηση λίπους (λιπόλυσης), καθώς η μεμβράνη των λιποκυττάρων γίνεται πιο διαπερατή, οπότε και αποβάλλεται σταδιακά το συσσωρευμένο λίπος.

Επίσης χρησιμοποιούμε ειδικά λιπολυτικά διαλύματα (Aqualyx, Mesostabil) παρασκευάζονται από έγκριτες Ευρωπαϊκές Εταιρείες με την ανώτερη Ευρωπαϊκή πιστοποίηση – class III medical devices.

 

 

Νέα θεραπεία Aqualyx: πρόκειται για δεσοξυχολινικό οξύ, το οποίο φυσιολογικά παράγεται στο ήπαρ για το μεταβολισμό του λίπους. Το Aqualyx ενεργεί “κολλώντας” πάνω στα λιποκύτταρα από τα οποία απελευθερώνει τα λιπαρά οξέα που είναι αποθηκευμένα μέσα τους. Μπορεί να έχει εφαρμογή σχεδόν σε ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα για τη διάλυση του τοπικού λίπος (γλουτούς, προγούλι, διπλοσάγονο, βραχίονες, μασχάλες, μέση,  ψωμάκια, γοφοί, γόνατα, στήθος, εσωτερικό των μηρών). Στους άνδρες χρησιμοποιείται με επιτυχία στην αντιμετώπιση της Γυναικομαστίας.

Ήξερες ότι…

 • Η  τεχνική της Μεσοθεραπείας εφευρέθηκε στη Γαλλία από τον  Michel Pistor το 1952.
 • Το 1987 αναγνωρίστηκε επίσημα από την Εθνική Ακαδημία Ιατρικής της Γαλλίας.
 • Η επιτυχία της Μεσοθεραπείας ποικίλει, καθώς είναι θέμα συνταγής και κλινικής εμπειρίας του Δερματολόγου.

Γιατί σε εμάς…

 • Στη Δερματολογική κλινική DERMA Ιωαννίνων σας ενημερώνουμε με ασφάλεια, κρατάμε ιστορικό αρχείο για αστοχία υλικού και χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα προϊόντα για εσάς.
 • Σε μας θα βρείτε τις κορυφαίες εταιρείες με F.D.A. έγκριση: Teosyal RHA by Teoxane, Juvederm by Allergan, Restylane κτλ.
 • Προσφέρουμε την κορυφαία ποιότητα υλικών σε προσιτές τιμές – value for money!
 • Η κλινική μας είναι εξειδικευμένη στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική με άρτιο εξοπλισμό και χειρουργείο ημέρας, ώστε όλες οι μικροεπεμβάσεις και εφαρμογές να γίνονται με ποιότητα και ασφάλεια.
 • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου επιμένει στο φυσικό αποτέλεσμα και στη διατήρηση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου.
 • Η κλινική μας είναι πιστοποιημένη για την εκπαίδευση Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων στην Ευρώπη από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας (EADV).
 • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος στην Κλινική Φωτοβιολογία και τις LASER Εφαρμογές από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Örebro University Hospital Σουηδίας και Dundee Ηospital Σκωτίας. Η γιατρός διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική, έχοντας λάβει κοσμοπολίτικη εκπαίδευση με πιστοποημένες εκπαιδεύσεις σε πολλές πόλεις: Όσλο, Στοκχόλμη, Βερολίνο, Νέα Υόρκη Αμερικής, Λονδίνο, Μόναχο, Αμστερνταμ, Παρίσι, Βαρκελώνη,Σεντ Λούις Αμερικής, Μαδρίτη, Τουλούζη, Ντύσελντορφ, Αμβούργο, Μπέργκεν, Μάλμε, Γκέτεμποργκ κτλ. Η πολύχρονη κλινική εμπειρία της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου Δρ Έφης Π. Μάρκου εγγυάται πως η Αισθητική Δερματολογία δε είναι μια αυτοδίδακτη πρακτική.

* Με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα δεν εμφανίζουμε τα πραγματικά μας περιστατικά χωρίς τη συγκατάθεση των ασθενών μας. Τηρούμε αυστηρές διαδικασίες διαχείρισης της ιατρικής πληροφορίας

 ΠΟΝΟΣ: νυγμός

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 15΄-30

 

HΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: ναι με αντηλιακό

 

ΗΛΙΚΙΕΣ: 18-60+ ετών

 

ΜΕΘΟΔΟΣ: Βελόνα σε πάχος τρίχας ή κάνουλα

 

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ : ανάλογα με την θεραπεία , άμεση με makeup

Επικοινωνήστε μαζί μας


   2651038040
        6907901180
   28ης Οκτωβρίου 25, Ιωάννινα 45532
   info@dermatologia.com.gr

Newsletter


Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και
νεες δραστηριότητες.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Translate »