Σύγκριση Laser αποτρίχωσης

Σύγκριση Laser αποτρίχωσης

 

Αλεξανδρίτης Soprano ICE Συμβατικός Αλεξανδρίτης Διοδικό Nd Yag IPL Φωτόλυση
ΕΦΑΡΜΟΓΗ Σε ανοιχτόχρωμες, σκουρόχρωμες & μαυρισμένες επιδερμίδες. Σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες -όχι σε μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα. Στις έγχρωμες τρίχες (καστανές & μαύρες) σε ανοιχτές και μαυρισμένες επιδερμίδες. Σκουρόχρωμες  & μαύρες επιδερμίδες. Ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Δεν έχει εφαρμογή στη μαύρη φυλή. Δεν εφαρμόζεται σε ξανθές τρίχες και σε μαυρισμένα δέρματα. Απαγορεύεται το καλοκαίρι! Εισχωρεί βαθύτερα και επομένως εάν το μηχάνημα δε διαθέτει καλή ψύξη πονάει. Μπορεί να προκαλέσει ενόχληση, καθώς διεισδύει βαθιά. Είναι ελαφρώς πιο επώδυνη μέθοδος & χρειάζεται πολυετή κλινική εμπειρία για αποφυγή επιπλοκών.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 

Προτιμάται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες σε μαυρισμένα δέρματα.

Μπορεί να χρησιμοποιειται η μέθοδος ξυρίσματος μέχρι να ολοκληρωθεί η ριζική αποτρίχωση.

Είναι αποτελεσματικό σε καστανές και πιο σκούρες τρίχες πάνω σε λευκές επιδερμίδες. Προτιμάται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες σε μαυρισμένα δέρματα Κυρίως σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες Σε ανοιχτόχρωμα δέρματα έχει αποτελεσματικότητα
ΕΚΠΟΜΠΗ Μονοχρωματικό φως στα 755nm Μονοχρωματικό φως στα 755nm Φως στα 805-810nm Φως στα 1064nm Φως στα 500 με 1200nm

Γιατί σε εμάς…

  • Στη Δερματολογική κλινική DERMA Ιωαννίνων σας ενημερώνουμε με ασφάλεια, κρατάμε ιστορικό αρχείο για αστοχία υλικού και χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα προϊόντα για εσάς.
  • Σε μας θα βρείτε τις κορυφαίες εταιρείες με F.D.A. έγκριση: Teosyal RHA by Teoxane, Juvederm by Allergan, Restylane κτλ.
  • Προσφέρουμε την κορυφαία ποιότητα υλικών σε προσιτές τιμές – value for money!
  • Η κλινική μας είναι εξειδικευμένη στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική με άρτιο εξοπλισμό και χειρουργείο ημέρας, ώστε όλες οι μικροεπεμβάσεις και εφαρμογές να γίνονται με ποιότητα και ασφάλεια.
  • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου επιμένει στο φυσικό αποτέλεσμα και στη διατήρηση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου.
  • Η κλινική μας είναι πιστοποιημένη για την εκπαίδευση Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων στην Ευρώπη από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας (EADV).
  • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος στην Κλινική Φωτοβιολογία και τις LASER Εφαρμογές από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Örebro University Hospital Σουηδίας και Dundee Ηospital Σκωτίας. Η γιατρός διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική, έχοντας λάβει κοσμοπολίτικη εκπαίδευση με πιστοποημένες εκπαιδεύσεις σε πολλές πόλεις: Όσλο, Στοκχόλμη, Βερολίνο, Νέα Υόρκη Αμερικής, Λονδίνο, Μόναχο, Αμστερνταμ, Παρίσι, Βαρκελώνη,Σεντ Λούις Αμερικής, Μαδρίτη, Τουλούζη, Ντύσελντορφ, Αμβούργο, Μπέργκεν, Μάλμε, Γκέτεμποργκ κτλ. Η πολύχρονη κλινική εμπειρία της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου Δρ Έφης Π. Μάρκου εγγυάται πως η Αισθητική Δερματολογία δε είναι μια αυτοδίδακτη πρακτική.

* Με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα δεν εμφανίζουμε τα πραγματικά μας περιστατικά χωρίς τη συγκατάθεση των ασθενών μας. Τηρούμε αυστηρές διαδικασίες διαχείρισης της ιατρικής πληροφορίας

Επικοινωνήστε μαζί μας


   2651038040
        6907901180
   28ης Οκτωβρίου 25, Ιωάννινα 45532
   info@dermatologia.com.gr

Newsletter


Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και
νεες δραστηριότητες.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Translate »