Συσφικτικές Ραδιοσυχνότητες KonturMD

Αρχική » Αισθητική δερματολογία » ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ » Σύσφιξη » Συσφικτικές Ραδιοσυχνότητες KonturMD

KonturMD: ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ – ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ!

Το πιο ισχυρό και αποτελεσματικό ιατρικό μηχάνημα συσφικτικών ραδιοσυχνοτήτων αποτελεί γερμανική καινοτομία της εταιρείας Carismed, πιστοποιημένη από τους αυστηρότερους οργανισμούς φαρμάκων και τροφίμων στον κόσμο.

 

 

 

 

 • Σύσφιξη προσώπου, λαιμού και βλεφάρων από την 1η συνεδρία.
 • Στο σώμα αντιμετώπιση της χαλάρωσης & των ραγάδων: μπρατσάκια, κοιλιά, στήθος, μηρούς, γλουτούς.
 • Ανώδυνη θεραπεία χωρίς βελόνες, ιδανική και για το καλοκαίρι (μαύρισμα)!

H πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!

Με τα πρώτα σημάδια γήρανσης του δέρματος, που μπορεί να είναι η αρχική απώλεια της σφριγηλότητας του δέρματος, η χαλάρωση και η λεπτή ρυτίδωση, να επιλέγει κανείς να ακολουθήσει τέτοιου είδους μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες, με σκοπό να αποτρέψουν τη φθορά του χρόνου και να καθυστερήσουν τις περισσότερο επεμβατικές, ενέσιμες ή χειρουργικές.Η θεραπεία λειτουργεί με εκπομπή μονοπολικών, διπολικών και πολυπολικών ραδιοκυμάτων RF καθώς και με συνδυασμούς αυτών, επιτυγχάνοντας την σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος χωρίς τις παρενέργειες μιας χειρουργικής επέμβασης. Τα ραδιοκύματα στοχεύουν τους ινοβλάστες, τους οποίους διεγείρουν να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, με τελικό αποτέλεσμα την ανανέωση του δέρματος και την σμίλευση. Παράλληλα μειώνεται αισθητά η φλεβολεμφική στάση, μεγιστοποιείται η απομάκρυνση τοξινών, ενεργοποιείται ο μετα-βολισμός του λίπους και τονώνονται οι ιστοί, με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή σύσφιξη σώματος. Η εφαρμογή των RF έχει αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, στη χαλάρωση του δέρματος πχ μετά από εγκυμοσύνη ή απώλεια βάρους, στο τοπικό πάχος πχ στο διπλοσάγωνο, τα μπρατσάκια, στο πόδι της χήνας και στα χαλαρά βλέφαρα. Εν ολίγοις, σε όλο το σώμα!

 

Μια θεραπεία ανανέωσης προσώπου & σώματος για όλες τις εποχές, τις ηλικίες

και τους τύπους δέρματος σε προσιτό κόστος!

ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ…

 • 3D-ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ
 • μεσοθεραπείες λιποδιάλυσης και σύσφιξης
 • DERMAFRAC μεσοθεραπεία
 • BOTOX
 • πρεσσοθεραπεία
 • και νήματα ανόρθωσης

 

Τι κάνει το KonturMD ξεχωριστό;

Το KonturMD είναι ένα από το πιο εξελιγμένο μηχάνημα Multi Polar Radio Frequency (Πολυπολικής Ραδιοσυχνότητας) για τη σύσφιξη του δέρματος, την λιποδιάλυση του υποδόριου ιστού και τη διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος. Χάρη στην ισχυρή του ενέργεια που αποδίδεται σε όλα τα επίπεδα, δεν χρειάζεται αναρρόφηση (vacuum) όπως σε παλαιότερες τεχνολογίες.

Η νέα συσκευή Πολυπολικών Ραδιο-συχνοτήτων KonturMD χρησιμοποιεί την καινοτόμο τεχνολογία CMF/TOP και DVTP που την διαφοροποιεί από άλλα πολυ-πολικά συστήματα ραδιοσυχνοτήτων. CMF σημαίνει αυτόµατη εναλλαγή συχνο-τήτων! Σε 3 διαφορετικές συχνότητες: 0,5MHz ή 0,75MHz ή 1MHz ή με αυτόµατη εναλλαγή αυτών (waving frequencies), επιτρέπεται στην θερµότητα να διεισδύει ταυτόχρονα σε διαφορετικά βάθη, δηµιουργώντας μια αίσθηση µασάζ. Παράλληλα δρα και η τεχνολογία TOP, δηλαδή η αυτόµατη εναλλαγή πολικό-τητας, εξασφα-λίζοντας την αύξηση της θερµοκρασίας των ιστών στο µέρος του σώµατος όπου έχουµε επικεντρώσει την θεραπεία.

Ο τρόπος που επιχειρούν οι πολυπολικές RF είναι πιο αποτελεσµατικός τόσο για την λιποδιάλυση όσο και για την καταπολέµηση της κυτταρίτιδας. Η καλύτερη και ασφαλέστερη διείσδυση θερµότητας ως το υποδόριο λίπος επιτυγχάνεται με την µοναδική δυνατότητα εναλλαγής πολικό-τητας (τεχνολογία DVTP). Έτσι, επιτρέπεται η αποτελεσµατικότερη και ασφαλέστερη στόχευση του λιπώδους ιστού ανώδυνα!

Πόσες συνεδρίες θα χρειασθώ; Θα πονέσω;

Το νέο μηχάνημα Kontur MD Multi Polar RF εμφανίζει ορατά αποτελέσματα από την 1η κιόλας θεραπεία μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα του μετά από 6-8 θεραπείες.

Η νέα συσκευή KonturMD παρέχει άµεση ορατή σύσφιξη και διαµόρφωση της επιδερµίδας από την 1η θεραπεία! Ωστόσο, για µακροπρόθεσµα αποτελέσµατα αντιγή-ρανσης και βελτίωση της χαλάρωσης του δέρµατος χρειάζονται 6-8 θεραπείες. Πάντοτε εξα-τομικευμένα και με βάσει το ιατρικό σας ιστορικό σχεδιάζουμε το θεραπευτικό πρω-τόκολλο.

Γιατί σε εμάς…

 • Στη Δερματολογική κλινική DERMA Ιωαννίνων σας ενημερώνουμε με ασφάλεια, κρατάμε ιστορικό αρχείο για αστοχία υλικού και χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα προϊόντα για εσάς.
 • Σε μας θα βρείτε τις κορυφαίες εταιρείες με F.D.A. έγκριση: Teosyal RHA by Teoxane, Juvederm by Allergan, Restylane κτλ.
 • Προσφέρουμε την κορυφαία ποιότητα υλικών σε προσιτές τιμές – value for money!
 • Η κλινική μας είναι εξειδικευμένη στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική με άρτιο εξοπλισμό και χειρουργείο ημέρας, ώστε όλες οι μικροεπεμβάσεις και εφαρμογές να γίνονται με ποιότητα και ασφάλεια.
 • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου επιμένει στο φυσικό αποτέλεσμα και στη διατήρηση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου.
 • Η κλινική μας είναι πιστοποιημένη για την εκπαίδευση Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων στην Ευρώπη από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας (EADV).
 • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος στην Κλινική Φωτοβιολογία και τις LASER Εφαρμογές από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Örebro University Hospital Σουηδίας και Dundee Ηospital Σκωτίας. Η γιατρός διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική, έχοντας λάβει κοσμοπολίτικη εκπαίδευση με πιστοποημένες εκπαιδεύσεις σε πολλές πόλεις: Όσλο, Στοκχόλμη, Βερολίνο, Νέα Υόρκη Αμερικής, Λονδίνο, Μόναχο, Αμστερνταμ, Παρίσι, Βαρκελώνη,Σεντ Λούις Αμερικής, Μαδρίτη, Τουλούζη, Ντύσελντορφ, Αμβούργο, Μπέργκεν, Μάλμε, Γκέτεμποργκ κτλ. Η πολύχρονη κλινική εμπειρία της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου Δρ Έφης Π. Μάρκου εγγυάται πως η Αισθητική Δερματολογία δε είναι μια αυτοδίδακτη πρακτική.

* Με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα δεν εμφανίζουμε τα πραγματικά μας περιστατικά χωρίς τη συγκατάθεση των ασθενών μας. Τηρούμε αυστηρές διαδικασίες διαχείρισης της ιατρικής πληροφορίας

Επικοινωνήστε μαζί μας


   2651038040
        6907901180
   28ης Οκτωβρίου 25, Ιωάννινα 45532
   info@dermatologia.com.gr

Newsletter


Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και
νεες δραστηριότητες.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Translate »