ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΣΦΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ & ΣΩΜΑ!

Με τη χρήση της τεχνολογίας των εστιασμένων υπερήχων Ultherapy (HIFU= High Intensity Focused Ultrasound)

Η εξέλιξη των τεχνολογιών LASER έρχεται να δώσει τη σκυτάλη στους υπερήχους!

 

Οι υπέρηχοι είναι γνωστό ότι είναι ασφαλείς για την υγεία μας εδώ και 50+ χρόνια, καθώς υπερηχογραφήματα εκτελούνται στην εγκυμοσύνη, τη νεογνική και βρεφική ηλικία. Η μέθοδος είναι ασφαλής, ανώδυνη και αποτελεσματική σε 1 μόλις συνεδρία! Αρκεί η εφαρμογή να γίνει από προσωπικό με κλινική εμπειρία και πιστοποιημένα για δερματολογική χρήση ιατρικά μηχανήματα. Η πολυετής κλινική εμπειρία της Δρ. Έφης Π.Μάρκου με την τεχνολογία Ultherapy-HIFU ξεκίνησε από το ιατρείο της στο Όσλο της Νορβηγίας με το πρώτο μηχάνημα στον κόσμο που έφερε την επανάσταση στο αναίμακτο λίφτινγκ. Η γιατρός έχει στο ενεργητικό της εκατοντάδες πετυχημένες θεραπείες ήδη από το 2012.

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Η εξέλιξη των τεχνολογιών έφερε στην κορυφή το DOUBLO 3D-LIVE σύστημα, το μοναδικό LIVE 3D-HIFU της εταιρείας HIRONIC. Το σύστημα αυτό είναι το πρώτο και μοναδικό στη χώρα μας και βρίσκεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Δερματολογικού μας Κέντρου.

 

Η τέλεια σύσφιξη οφείλεται στον τριπλό τρόπο λειτουργίας του μηχανήματος: οι υπέρηχοι εστιάζουν σε 3 διαφορετικά επίπεδα μέσα στο δέρμα μας στα: 1,5mm – 3mm – 4.5mm (επίπεδο επιπολούς μυο-απονευρωτικού συστήματος & μυϊκής περιτονίας SMAS) και για ακόμη πιο αποτελεσματικές θεραπείες π.χ. στο σώμα στα 9mm και στα 13mm εστιασμένο βάθος.

 

Το DOUBLO 3D-LIVE HIFU διαφέρει στη θεραπεία από άλλα μηχανήματα π.χ. DOUBLO-gold καθώς υπερέχει τεχνολογικά στην ιατρική ακρίβεια της θεραπείας και στη σωστή απεικόνιση των στιβάδων του δέρματος. Είναι το μοναδικό LIVE- 3D HIFU μοντέλο της HIRONIC με πολλαπλάσιες θεραπευτικές εφαρμογές για τις πλέον αποτελεσματικές θεραπείες.

 

Εκτός από το πρόσωπο, η Ultherapy – HIFU θεραπεία εφαρμόζεται σε χαλαρωμένη κοιλιά λεχωΐδας, στα μπρατσάκια, σε έσω μηρούς, στο ντεκολτέ, στα γόνατα, στα χέρια, στο διπλοσάγωνο, στις ραβδώσεις και στην επιδερμιδική χαλάρωση.

 

Η 3D LIVE HIFU θεραπεία HIFU φέρνει την τεχνολογική επανάσταση στην Αισθητική Δερματολογία, καθώς δουλεύει από μέσα προς τα έξω, ανορθώνοντας και παράλληλα σμιλεύοντας την επιδερμίδα.


HIFU ΣΕ ΔΙΠΟΣΑΓΟΝΟ & ΠΡΟΣΩΠΟ

Εστιάζοντας εν τω βάθει, οι υπέρηχοι διαπερνούν αναίμακτα και χωρίς ερεθισμούς την επιδερμίδα, αποδίδοντας όλη τους την ενέργεια στο χόριο – τη βαθύτερη στιβάδα του δέρματος. Η δράση αυτή προκαλεί μετουσίωση των πρωτεϊνών και ορατή άμεση σύσφιξη, ενώ οι ινοβλάστες παίρνουν μπρος σε ενέργεια με την παραγωγή πλούσιου φυσικού κολλαγόνου! Η θεραπεία δρα μέσα στο δέρμα για μήνες μετά την εφαρμογή, προσφέροντας παρατεταμένη βελτίωση της υφής και της σφριγηλότητάς της! Με ανάστροφη δράση λειτουργούν τα LASER, οι Ραδιοσυχνότητες, η Ιατρική Φωτόλυση, οι Φωτοθεραπείες καθώς διεισδύουν στο δέρμα από έξω προς τα μέσα.

 

Kόστος θεραπείας: Το κόστος είναι προσιτό στη μέση γυναίκα, δε χρειάζεται επανάληψη κάθε χρόνο. Η θεραπεία είναι μονοσυνεδρία! Δίνεται η δυνατότητα άτοκων δόσεων.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΙΑ ΔΕΡΜΟΑΝΑΛΥΣΗ VISIA

Βάσει των δικών σας αναγκών και του τρόπου ζωής σας η Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Δρ Έφη Π.Μάρκου θα ορίσει τον συνδυασμό των θεραπειών, εξασφαλίζοντας το μέγιστο αποτέλεσμα στις λιγότερες συνεδρίες.

 

Η Δρ Έφη Π.Μάρκου είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος στην Κλινική Φωτοβιολογία και τις LASER Εφαρμογές από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Örebro University Hospital Σουηδίας και Dundee Ηospital Σκωτίας. Η γιατρός διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία, είναι ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD) και συμμετέχει ενεργά σε σεμινάρια και συνέδρια, παρακολουθόντας τις διεθνείς εξελίξεις.

Γιατί σε εμάς…

  • Στη Δερματολογική κλινική DERMA Ιωαννίνων σας ενημερώνουμε με ασφάλεια, κρατάμε ιστορικό αρχείο για αστοχία υλικού και χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα προϊόντα για εσάς.
  • Σε μας θα βρείτε τις κορυφαίες εταιρείες με F.D.A. έγκριση: Teosyal RHA by Teoxane, Juvederm by Allergan, Restylane κτλ.
  • Προσφέρουμε την κορυφαία ποιότητα υλικών σε προσιτές τιμές – value for money!
  • Η κλινική μας είναι εξειδικευμένη στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική με άρτιο εξοπλισμό και χειρουργείο ημέρας, ώστε όλες οι μικροεπεμβάσεις και εφαρμογές να γίνονται με ποιότητα και ασφάλεια.
  • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου επιμένει στο φυσικό αποτέλεσμα και στη διατήρηση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου.
  • Η κλινική μας είναι πιστοποιημένη για την εκπαίδευση Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων στην Ευρώπη από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας (EADV).
  • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος στην Κλινική Φωτοβιολογία και τις LASER Εφαρμογές από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Örebro University Hospital Σουηδίας και Dundee Ηospital Σκωτίας. Η γιατρός διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική, έχοντας λάβει κοσμοπολίτικη εκπαίδευση με πιστοποημένες εκπαιδεύσεις σε πολλές πόλεις: Όσλο, Στοκχόλμη, Βερολίνο, Νέα Υόρκη Αμερικής, Λονδίνο, Μόναχο, Αμστερνταμ, Παρίσι, Βαρκελώνη,Σεντ Λούις Αμερικής, Μαδρίτη, Τουλούζη, Ντύσελντορφ, Αμβούργο, Μπέργκεν, Μάλμε, Γκέτεμποργκ κτλ. Η πολύχρονη κλινική εμπειρία της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου Δρ Έφης Π. Μάρκου εγγυάται πως η Αισθητική Δερματολογία δε είναι μια αυτοδίδακτη πρακτική.

* Με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα δεν εμφανίζουμε τα πραγματικά μας περιστατικά χωρίς τη συγκατάθεση των ασθενών μας. Τηρούμε αυστηρές διαδικασίες διαχείρισης της ιατρικής πληροφορίας

 ΠΟΝΟΣ: ήπιες εώς ανώδυνες

 

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ : άμεση

 

ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ: 365 ημέρες/ 30+, ιδανικό για πιο ώριμες επιδερμίδες / άνδρες και γυναίκες

 

 ΆΣΚΗΣΗ: κανένας περιορισμός

Επικοινωνήστε μαζί μας


   2651038040
        6907901180
   28ης Οκτωβρίου 25, Ιωάννινα 45532
   info@dermatologia.com.gr

Newsletter


Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και
νεες δραστηριότητες.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Translate »