Μαύροι Κύκλοι

LASER πλατφορμα Lumenis M22

 Η καινοτόμος τεχνολογία συνδυάζει τη δύναμη του ορατού φωτός και των χρωμάτων του ουράνιου τόξου μαζί με LASER τεχνολογίες για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και των δυσχρωμιών γύρω από τα μάτια, των αιμαγγειωμάτων και των ευρυαγγειών της ροδόχρου νόσου.  Ηλιακές φακίδες, πανάδες, δυσχρωμίες από κολλήρια γλαυκώματος, καφές κηλίδες από θυρεοειδοπάθεια κοκ πλέον θεραπεύονται. Ορατό αποτέλεσμα από την πρώτη εφαρμογή!

Για τα μάτια εφαρμόζεται από τη Δρ Έφη Π.Μάρκου ειδική τεχνική προστασίας των οφθαλμών. Η τεχνολογία διαθέτει διεθνείς πιστοποιήσεις (FDA-CE) και κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Η Δρ Έφη Π.Μάρκου είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος στην Κλινική Φωτοβιολογία και τις LASER Εφαρμογές από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Örebro University Hospital Σουηδίας και Dundee Ηospital Σκωτίας. Η γιατρός διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία, είναι  ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας  (ESLD) και συμμετέχει ενεργά σε σεμινάρια και συνέδρια, παρακολουθόντας τις διεθνείς εξελίξεις.

 

Λευκανση: eye whitening protocol

 Ακόμα και οι πλεόν απαιτητικές δυσχρωμίες, πανάδες και κηλίδες γύρω από τα μάτια μας αντιμετωπίζονται με ειδικές θεραπείες λεύκανσης στο ιατρείο, χάρη στα εξατομικευμένα πρωτόκολλα και το συνδυασμό λευκαντικών χημικών πήλινγκ και λευκαντικών μεσοθεραπειών με χρήση υπερήχων-ιοντοφόρεσης-micro needling.

To θεραπευτικό αποτέλεσμα, ορατό ακόμα και με μια εφαρμογή, διατηρείται και ενισχύεται στο σπίτι από εξειδικευμένα φαρμακοκαλλυντικά ειδικής φροντίδας των ματιών μας (Universkin , Skinceuticals, Mesoestetic, Dermastir κτλ).

 

CAVIAR cabin therapy

 Γιατί το χαβιάρι είναι τόσο σημαντικό;

Το χαβιάρι, ένα από τα πιο ακριβά προϊόντα στον κόσμο,εκχυλίζεται σε έλαιο και ομοιογενοποιείται σε προϊόντα δερματολογικής φροντίδας με σκοπό την κυτταρική ανανέωση. Η κυτταρική του δομή είναι εντυπωσιακά παρόμοια με εκείνη του δέρματος: 50 έως 70 τοις εκατό νερό και ένα παρόμοιο ποσοστό σε κατανομή λιπιδίων, πρωτεϊνών και ιχνοστοιχείων.

Το χαβιάρι διαθέτει ευεργετικές ιδιότητες χάρη στα συστατικά του:  πολύ πλούσιο σε βιταμίνες Α, D, B1, B2, B6 και μικρο-στοιχεία Co, Cu, Ρ, Si, Ζη, καθώς και αμινοξέα, όπως γλυκίνη, λυσίνη, ιστιδίνη, αργινίνη, ασπαραγίνη. Η σύστασή του επομένως, διεγείρει τις διεργασίες στο εσωτερικό των δερματικών κυττάρων και ταυτόχρονα επιβραδύνoυν τη διαδικασία γήρανσης με την ενυδάτωση.

 

OPSIS care-cabin therapy

ΕΝΕΡΓΑΣΥΣΤΑΤΙΚΑΑΝΤΙΤΟΧTM, EUK-134, MDI COMPLEX, EYELISS, DERMAXYL, VITAMIN E, MARINE COLLAGEN, VENUCEAN

Η Opsis Therapy αποτελεί μια εξειδικευμένη θεραπεία για την πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου, τα μάτια. Καταπολεμά τις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους και ταυτόχρονα αντιμετωπίζει τα πρηξίματα και την αφυδάτωση, δραστηριοποιώντας και ενισχύοντας τη φυσική λειτουργία των κυττάρων στην περιοχή των ματιών.

Γιατί σε εμάς…

  • Στη Δερματολογική κλινική DERMA Ιωαννίνων σας ενημερώνουμε με ασφάλεια, κρατάμε ιστορικό αρχείο για αστοχία υλικού και χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα προϊόντα για εσάς.
  • Σε μας θα βρείτε τις κορυφαίες εταιρείες με F.D.A. έγκριση: Teosyal RHA by Teoxane, Juvederm by Allergan, Restylane κτλ.
  • Προσφέρουμε την κορυφαία ποιότητα υλικών σε προσιτές τιμές – value for money!
  • Η κλινική μας είναι εξειδικευμένη στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική με άρτιο εξοπλισμό και χειρουργείο ημέρας, ώστε όλες οι μικροεπεμβάσεις και εφαρμογές να γίνονται με ποιότητα και ασφάλεια.
  • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου επιμένει στο φυσικό αποτέλεσμα και στη διατήρηση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου.
  • Η κλινική μας είναι πιστοποιημένη για την εκπαίδευση Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων στην Ευρώπη από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας (EADV).
  • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος στην Κλινική Φωτοβιολογία και τις LASER Εφαρμογές από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Örebro University Hospital Σουηδίας και Dundee Ηospital Σκωτίας. Η γιατρός διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική, έχοντας λάβει κοσμοπολίτικη εκπαίδευση με πιστοποημένες εκπαιδεύσεις σε πολλές πόλεις: Όσλο, Στοκχόλμη, Βερολίνο, Νέα Υόρκη Αμερικής, Λονδίνο, Μόναχο, Αμστερνταμ, Παρίσι, Βαρκελώνη,Σεντ Λούις Αμερικής, Μαδρίτη, Τουλούζη, Ντύσελντορφ, Αμβούργο, Μπέργκεν, Μάλμε, Γκέτεμποργκ κτλ. Η πολύχρονη κλινική εμπειρία της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου Δρ Έφης Π. Μάρκου εγγυάται πως η Αισθητική Δερματολογία δε είναι μια αυτοδίδακτη πρακτική.

* Με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα δεν εμφανίζουμε τα πραγματικά μας περιστατικά χωρίς τη συγκατάθεση των ασθενών μας. Τηρούμε αυστηρές διαδικασίες διαχείρισης της ιατρικής πληροφορίας

 ΠΟΝΟΣ: ανώδυνη θεραπεία

 

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ : άμεσα

 

ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ: όλο τον χρόνο

 

 ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 15′-30′

Επικοινωνήστε μαζί μας


   2651038040
        6907901180
   28ης Οκτωβρίου 25, Ιωάννινα 45532
   info@dermatologia.com.gr

Newsletter


Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και
νεες δραστηριότητες.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Translate »