Φρύδια και βλεφαρίδες

Φρύδια και βλεφαρίδες

 

Σημαντικό τμήμα του προσώπου για μια υγιή όψη αποτελούν  τα τρίχινα εξαρτήματα των φρυδιών και βλεφαρίδων. Μπορεί η υπερτρίχωση του άνω χείλους και του υπόλοιπου προσώπου να είναι ενοχλητική, όμως καμία γυναίκα δεν παραπονέθηκε για τις μακριές και πυκνές βλεφαρίδες ή τα πυκνά φρύδια.

Περιηγηθείτε στην ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ και ενημερωθείτε για όλες τις παθήσεις που μπορούν να προσβάλουν τις βλεφαρίδες και τα φρύδια.

Ήξερες ότι…

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι ίνες που είναι κολλημένες στις φυσικές βλεφαρίδες για να δημιουργήσουν μια παχύτερη, μακρύτερη εικόνα. Ωστόσο, μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στις φυσικές βλεφαρίδες.

Θεραπείες Φρυδιών & Βλεφαρίδων στο Δερματολογικό μας Κέντρο:

 • Φαρμακευτική και καλλυντική αγωγή πύκνωσης βλεφαρίδων και φρυδιών.
 • Μεσοθεραπεία Φρυδιών για πύκνωση τριχών.
 • Διόρθωση, αφαίρεση ημιμόνιμου make-up που δεν έγινε σωστά με QSwitchLASER.
 • Δερματοστιξία (Τατουάζ) φρυδιών – Γραμμή βλεφάρων (eyeliner)Το μόνιμο ιατρικό μακιγιάζ είναι ένας συνδυασμός τέχνης και επιστήμης με σκοπό την άψογη εμφάνιση. Μπορεί να τονίσει και να βελτιώσει τα φυσικά  χαρακτηριστικά του προσώπου, να διορθώσει πιθανές ασυμμετρίες, να κρύψει ουλές ή σημάδια και να προσθέσει χρώμα.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους ζητείται το μόνιμο ιατρικό μακιγιάζ:

 • Άτομα που θέλουν να διορθώσουν κάποια χαρακτηριστικά τους για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους.
 • Άτομα με αλλεργία σε καλλυντικά ή άτομα με υπερευαισθησία που φορούν φακούς επαφής.
 • Άτομα που θέλουν να απαλλαγούν από την ταλαιπωρία του καθημερινού μακιγιάζ και του ντεμακιγιάζ.

Γιατί σε εμάς…

 • Στο Δερματολογικό Ιατρείο DERMA Ιωαννίνων σας ενημερώνουμε με ασφάλεια, κρατάμε ιστορικό αρχείο για αστοχία υλικού και χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα προϊόντα για εσάς.
 • Σε μας θα βρείτε τις κορυφαίες εταιρείες με F.D.A. έγκριση: Teosyal RHA by Teoxane, Juvederm by Allergan, Restylane κτλ.
 • Προσφέρουμε την κορυφαία ποιότητα υλικών σε προσιτές τιμές – value for money!
 • Το Ιατρείο μας είναι εξειδικευμένο στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική με άρτιο εξοπλισμό και χειρουργείο ημέρας, ώστε όλες οι μικροεπεμβάσεις και εφαρμογές να γίνονται με ποιότητα και ασφάλεια.
 • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου επιμένει στο φυσικό αποτέλεσμα και στη διατήρηση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου.
 • Το Ιατρείο μας είναι πιστοποιημένο για την εκπαίδευση Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων στην Ευρώπη από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας (EADV).
 • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος στην Κλινική Φωτοβιολογία και τις LASER Εφαρμογές από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Örebro University Hospital Σουηδίας και Dundee Ηospital Σκωτίας. Η γιατρός διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική, έχοντας λάβει κοσμοπολίτικη εκπαίδευση με πιστοποημένες εκπαιδεύσεις σε πολλές πόλεις: Όσλο, Στοκχόλμη, Βερολίνο, Νέα Υόρκη Αμερικής, Λονδίνο, Μόναχο, Αμστερνταμ, Παρίσι, Βαρκελώνη,Σεντ Λούις Αμερικής, Μαδρίτη, Τουλούζη, Ντύσελντορφ, Αμβούργο, Μπέργκεν, Μάλμε, Γκέτεμποργκ κτλ. Η πολύχρονη κλινική εμπειρία της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου Δρ Έφης Π. Μάρκου εγγυάται πως η Αισθητική Δερματολογία δε είναι μια αυτοδίδακτη πρακτική.

* Με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα δεν εμφανίζουμε τα πραγματικά μας περιστατικά χωρίς τη συγκατάθεση των ασθενών μας. Τηρούμε αυστηρές διαδικασίες διαχείρισης της ιατρικής πληροφορίας

Επικοινωνήστε μαζί μας


   2651038040
        6907901180
   28ης Οκτωβρίου 25, Ιωάννινα 45532
   info@dermatologia.com.gr

Newsletter


Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και
νεες δραστηριότητες.

Translate »