Δερματολόγος Ιωάννινα - Δερματολογικό Ιατρείο Έφης Π. Μάρκου

Derma

Νήματα PDO και COG: το προσιτό lifting!

Τα βιοαπορροφήσιμα νήματα αποτελούν μια πρωτοποριακή θεραπεία, ιδιαίτερα δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Βοηθούν στην ανόρθωση των ιστών και στη βελτίωση της χαλάρωσης. Η τοποθέτησή τους γίνεται αναίμακτα και αποτελεί το ιδανικό lifting χωρίς νυστέρι, μια εξαιρετική εναλλακτική για όσες και όσους έχουν ήπια ή ακόμα και σημαντική χαλάρωση. Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο, σε ειδικά εξοπλισμένο χώρο με προδιαγραφές χειρουργείου ημέρας.

Τα νήματα PDO& COGείναι κατασκευασμένα από πολυδιοξανόνη (Polydioxanone), ένα καλά μελετημένο ουδέτερο υλικό με χρήση στη χειρουργική ως υλικό απορροφήσιμων ραμμάτων.

Tα νήματα PDO είναι λεπτά και «αέρινα» στη χρήση με εύκολη τοποθέτηση δίκην πλέγματος. Τα COG νήματα είναι άμεσης ανόρθωσης, πιο ενισχυμένο νήμα PDO με μικρο-άγκιστρα στήριξης. Τα νήματα αυτά ανορθώνουν άμεσα την περιοχή θεραπείας και προάγουν το σχηματισμό κολλαγόνου με φυσικό τρόπο.Τα νήματα PDO & COG ακολουθούν αυστηρά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας (CE) και είναι 100% βιοαπορροφούμενα. Υπάρχουν νήματα μονόκλωναπολύκλωνα, στριφτά και με κώνους COG σε διαφορετικές κατευθύνσεις για μεγαλύτερη ανόρθωση.

Η ανόρθωση του προσώπου με νήματα είναι μια μη επιθετική θεραπεία ανανέωσης της όψης με άμεσα αποτελέσματα!

ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ…

 • Ταυτόχρονη αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP
 • Μυοχαλαρωτικές ενέσεις για μείωση των κινήσεων έκφρασης
 • Υαλουρονικό οξύ και Ellanse Filler
 • E-Matrix Bipolar RF της Syneron Candela (FDA έγκρση για μείωση ρυτίδων, βελτιστοποίηση υφής επιδερμίδας και θεραπείας ουλών και χαλάρωσης).

Ήξερες ότι…

 • Η θεραπεία νημάτων PDO & COG δεν έχει ηλικία, ιδανικά εφαρμόζεται μετά τα 30 έτη.
 • Τα νήματα  ακολουθούν αυστηρά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας (CE) και είναι 100% βιοαπορροφούμενα, δεν έχουν όμως FDA έγκριση. Εμείς χρησιμοποιούμε την κορυφαία κορεάτικη ποιότητα (όχι κινέζικα).
 •  Εφαρμόζονται στο πρόσωπο και στο σώμα, ακόμα για γύρω από τα μάτια.
 • Χάρη στη φυσική νεοκολλαγένεση το αποτέλεσμα διαρκεί 18-24 μήνες, παρόλο που το υλικό έχει απορροφηθεί πλήρως νωρίτερα.

Γιατί σε εμάς…

 • Στη Δερματολογική κλινική DERMA Ιωαννίνων σας ενημερώνουμε με ασφάλεια, κρατάμε ιστορικό αρχείο για αστοχία υλικού και χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα προϊόντα για εσάς.
 • Σε μας θα βρείτε τις κορυφαίες εταιρείες με F.D.A. έγκριση: Teosyal RHA by Teoxane, Juvederm by Allergan, Restylane κτλ.
 • Προσφέρουμε την κορυφαία ποιότητα υλικών σε προσιτές τιμές – value for money!
 • Η κλινική μας είναι εξειδικευμένη στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική με άρτιο εξοπλισμό και χειρουργείο ημέρας, ώστε όλες οι μικροεπεμβάσεις και εφαρμογές να γίνονται με ποιότητα και ασφάλεια.
 • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου επιμένει στο φυσικό αποτέλεσμα και στη διατήρηση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου.
 • Η κλινική μας είναι πιστοποιημένη για την εκπαίδευση Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων στην Ευρώπη από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας (EADV).
 • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος στην Κλινική Φωτοβιολογία και τις LASER Εφαρμογές από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Örebro University Hospital Σουηδίας και Dundee Ηospital Σκωτίας. Η γιατρός διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική, έχοντας λάβει κοσμοπολίτικη εκπαίδευση με πιστοποημένες εκπαιδεύσεις σε πολλές πόλεις: Όσλο, Στοκχόλμη, Βερολίνο, Νέα Υόρκη Αμερικής, Λονδίνο, Μόναχο, Αμστερνταμ, Παρίσι, Βαρκελώνη,Σεντ Λούις Αμερικής, Μαδρίτη, Τουλούζη, Ντύσελντορφ, Αμβούργο, Μπέργκεν, Μάλμε, Γκέτεμποργκ κτλ. Η πολύχρονη κλινική εμπειρία της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου Δρ Έφης Π. Μάρκου εγγυάται πως η Αισθητική Δερματολογία δε είναι μια αυτοδίδακτη πρακτική.

* Με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα δεν εμφανίζουμε τα πραγματικά μας περιστατικά χωρίς τη συγκατάθεση των ασθενών μας. Τηρούμε αυστηρές διαδικασίες διαχείρισης της ιατρικής πληροφορίας

 ΠΟΝΟΣ: ήπιες εώς ανώδυνες

 

ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ : άμεση επιστροφή σε εργασία με make-up

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 30-45 λεπτά

 

 ΆΣΚΗΣΗ: άμεσα, ιδανικότερα μετά από 24-48 ώρες

Επικοινωνήστε μαζί μας


   2651038040
        6907901180
   28ης Οκτωβρίου 25, Ιωάννινα 45532
   info@dermatologia.com.gr

Newsletter


Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και
νεες δραστηριότητες.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Translate »