ΔΕΡΜΟΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Sur mesure γαλλικά καλλυντικά

Εξατομικευμένα, δραστικά και αποτελεσματικά, υποαλλεργικά & ασφαλή προϊόντα για λαμπερό δέρμα!

Η Universkin ιδρύθηκε το 2006 από ομάδα δερματολόγων, πλαστικών χειρουργών, ανατοπαθολόγων, βιολόγων, χημικών, φαρμακοποιών, που δημιούργησαν το προϊόντα nexultra™ για ιατρικές και αισθητικές εφαρμογές.Τα προϊόντα Nexultra™ αποτελούν τη νέα προσέγγιση της κλινικής και αισθητικής δερματολογίας σε συνδυασμό με καλλυντικά προϊόντα για εξατομικευμένες θεραπείες.

Τα  Universkin δερμοκαλλυντικά είναι χωρίς συντηρητικά, χωρίς έντονα αρώματα και  χωρίς επικίνδυνες ουσίες για την υγεία σας. Παράγονται στη Γαλλία, υπό τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Δε θα τα βρείτε σε κοινά σημεία πώλησεις, παρά μόνο σε επιλεγμένα Δερματολογικά Κέντρα στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Κατά την επίσκεψή σας στο ιατρείο η Δρ Έφη Π.Μάρκου θα εκτιμήσει τις ανάγκες του δέρματός σας και θα σας φτιάξει τη θεραπευτική φόρμουλα που χρειάζεται το δέρμα σας.

Με τη βοήθεια του δερματικού διαγνωστικού τεστ VISIA το αρχείο σας επιτρέπει να δούμε την αποτελεσματικότητα της θεραπείας στον επανέλεγχο.

Προσφέρουμε δωρεάν το ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ test VISIA με κάθε θεραπεία προσώπου!

Γιατί σε εμάς…

  • Στο Δερματολογικό Ιατρείο DERMA Ιωαννίνων σας ενημερώνουμε με ασφάλεια, κρατάμε ιστορικό αρχείο για αστοχία υλικού και χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα προϊόντα για εσάς.
  • Σε μας θα βρείτε τις κορυφαίες εταιρείες με F.D.A. έγκριση: Teosyal RHA by Teoxane, Juvederm by Allergan, Restylane κτλ.
  • Προσφέρουμε την κορυφαία ποιότητα υλικών σε προσιτές τιμές – value for money!
  • Το Ιατρείο μας είναι εξειδικευμένο στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική με άρτιο εξοπλισμό και χειρουργείο ημέρας, ώστε όλες οι μικροεπεμβάσεις και εφαρμογές να γίνονται με ποιότητα και ασφάλεια.
  • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου επιμένει στο φυσικό αποτέλεσμα και στη διατήρηση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου.
  • Το Ιατρείο μας είναι πιστοποιημένο για την εκπαίδευση Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων στην Ευρώπη από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας (EADV).
  • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος στην Κλινική Φωτοβιολογία και τις LASER Εφαρμογές από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Örebro University Hospital Σουηδίας και Dundee Ηospital Σκωτίας. Η γιατρός διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική, έχοντας λάβει κοσμοπολίτικη εκπαίδευση με πιστοποημένες εκπαιδεύσεις σε πολλές πόλεις: Όσλο, Στοκχόλμη, Βερολίνο, Νέα Υόρκη Αμερικής, Λονδίνο, Μόναχο, Αμστερνταμ, Παρίσι, Βαρκελώνη,Σεντ Λούις Αμερικής, Μαδρίτη, Τουλούζη, Ντύσελντορφ, Αμβούργο, Μπέργκεν, Μάλμε, Γκέτεμποργκ κτλ. Η πολύχρονη κλινική εμπειρία της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου Δρ Έφης Π. Μάρκου εγγυάται πως η Αισθητική Δερματολογία δε είναι μια αυτοδίδακτη πρακτική.

* Με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα δεν εμφανίζουμε τα πραγματικά μας περιστατικά χωρίς τη συγκατάθεση των ασθενών μας. Τηρούμε αυστηρές διαδικασίες διαχείρισης της ιατρικής πληροφορίας

Επικοινωνήστε μαζί μας


   2651038040
        6907901180
   28ης Οκτωβρίου 25, Ιωάννινα 45532
   info@dermatologia.com.gr

Newsletter


Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και
νεες δραστηριότητες.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Translate »