ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ

ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ

ΛΙΠΑΡΟ ΚΑΙ ΜΕΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ…
 • σμηγματορροϊκό δέρμα;
 • ακνεϊκό δέρμα;
 • γυαλιστερό δέρμα;
…. έχουμε τις λύσεις!

Τα χαρακτηριστικά της επιδερμίδας μας διαφέρουν από σημείο σε σημείο. Η γνωστή ζώνη Τ του προσώπου (μέτωπο, μάγουλα και πηγούνι) συγκεντρώνουν μεγαλύτερη πυκνότητα σμηγματογόνων αδένων και επομένως λιπαρότητας.

Ορμόνες, ρίποι, κακή επιλογή καλλυντικών, στρες και έκθεση στον καιρό επηρεάζουν το βαθμό έκκρισης του σμίγματος.

Step 1 …. French way!

Σχεδιάζουμε την εξατομικευμένη σου φροντίδα φαρμακο-καλλυντικών με  το top brand UNIVERSKIN , το 1ο sur mesure καλλυντικό με την υπογραφή 39 επιστημόνων.

Step 2… project clean face!

Δερματολογικός Καθαρισμός όπως μόνο στο DERMA Ιωαννίνων θα βρεις 2 φορές τον χρόνο

Step 3… remodelling!

Xάρη σε ειδική φαρμακευτική αγωγή, σχεδιασμένη ειδικά για σένα επιτυγχάνουμε τη λιπαρο-ρύθμιση των σμηγματογόνων αδένων.

Step4… wash it!

Καθημερινή φροντίδα ενζυμικής καθαριότητας και αφαίρεσης νεκρών κυττάρων, με ταυτόχρονη ρύθμιση του μικροβιακού φορτίου , by SKINCEUTICALS.

Γιατί σε εμάς…

 • Στο Δερματολογικό Ιατρείο DERMA Ιωαννίνων σας ενημερώνουμε με ασφάλεια, κρατάμε ιστορικό αρχείο για αστοχία υλικού και χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα προϊόντα για εσάς.
 • Σε μας θα βρείτε τις κορυφαίες εταιρείες με F.D.A. έγκριση: Teosyal RHA by Teoxane, Juvederm by Allergan, Restylane κτλ.
 • Προσφέρουμε την κορυφαία ποιότητα υλικών σε προσιτές τιμές – value for money!
 • Το Ιατρείο μας είναι εξειδικευμένο στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική με άρτιο εξοπλισμό και χειρουργείο ημέρας, ώστε όλες οι μικροεπεμβάσεις και εφαρμογές να γίνονται με ποιότητα και ασφάλεια.
 • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου επιμένει στο φυσικό αποτέλεσμα και στη διατήρηση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου.
 • Το Ιατρείο μας είναι πιστοποιημένο για την εκπαίδευση Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων στην Ευρώπη από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας (EADV).
 • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος στην Κλινική Φωτοβιολογία και τις LASER Εφαρμογές από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Örebro University Hospital Σουηδίας και Dundee Ηospital Σκωτίας. Η γιατρός διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική, έχοντας λάβει κοσμοπολίτικη εκπαίδευση με πιστοποημένες εκπαιδεύσεις σε πολλές πόλεις: Όσλο, Στοκχόλμη, Βερολίνο, Νέα Υόρκη Αμερικής, Λονδίνο, Μόναχο, Αμστερνταμ, Παρίσι, Βαρκελώνη,Σεντ Λούις Αμερικής, Μαδρίτη, Τουλούζη, Ντύσελντορφ, Αμβούργο, Μπέργκεν, Μάλμε, Γκέτεμποργκ κτλ. Η πολύχρονη κλινική εμπειρία της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου Δρ Έφης Π. Μάρκου εγγυάται πως η Αισθητική Δερματολογία δε είναι μια αυτοδίδακτη πρακτική.

* Με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα δεν εμφανίζουμε τα πραγματικά μας περιστατικά χωρίς τη συγκατάθεση των ασθενών μας. Τηρούμε αυστηρές διαδικασίες διαχείρισης της ιατρικής πληροφορίας

Επικοινωνήστε μαζί μας


   2651038040
        6907901180
   28ης Οκτωβρίου 25, Ιωάννινα 45532
   info@dermatologia.com.gr

Newsletter


Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και
νεες δραστηριότητες.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Translate »