Alexandrite Soprano Ice

Αρχική » Αισθητική δερματολογία » Αποτρίχωση » Αλεξανδρίτης Laser

Πραγματικά ανώδυνη αποτρίχωση!

Με το Alexandrite Soprano-Ice by Alma Laser Systems Η πραγματικά ανώδυνη αποτρίχωση βρίσκεται στο DERMA Ιωαννίνων με την πιο εξελιγμένη μέθοδο, το σύστημα Soprano ICE με μήκος κύματος Αλεξανδρίτη 755nm, της Alma Lasers. Το νέο σύστημα Soprano ICE Αλεξανδρίτης παρέχει δυνατότητα θεραπείας με τη μέθοδο αποτρίχωσης (Dual Mode) Παλμό-Παλμό (τεχνολογία HR) και με τη μέθοδο αποτρίχωσης In-Motion™. Είναι ο μοναδικός Αλεξανδρίτης που δεν πονάει και έχει ιατρική ένδειξη για αποτρίχωση όλο τον χρόνο και στο μαύρισμα. Διαθέτει τεχνολογία SHR (Super Hair Removal) και πατενταρισμένο ψυκτικό μηχανισμό DualChill™ (πολύ έντονη ψύξη) της Alma Lasers, ώστε να αποτρέπεται ο κίνδυνος εγκαυμάτων και γίνεται εφικτή η  ανώδυνη και οριστική θεραπεία αποτρίχωσης. Είναι  ιδανικό για τις λεπτές-ξανθές τρίχες και το χνούδι κυρίως στο πρόσωπο.

Soprano Ice LASER

Αλεξανδρίτης τελευταίας γενιάς!

 1. Το SOPRANO ICE έχει βραβευθεί ως το καλύτερο laser αποτρίχωσης για τις χρονιές 2012, 2013 & 2015!
 2. Διαθέτουμε τη νεότερη κεφαλή 2019 τεχνολογίας!

Το νέο σύστημα Soprano ICE Αλεξανδρίτης παρέχει δυνατότητα θεραπείας με τη μέθοδο αποτρίχωσης (Dual Mode) Παλμό-Παλμό (τεχνολογία HR) και με τη μέθοδο αποτρίχωσης In-Motion™.

Τα αποτελέσματα του SOPRANO ICE είναι κλινικά αποδεδειγμένα και έχουν εγκριθεί από το μεγαλύτερο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (F.D.A.).

⇒ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 100% ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΡΜΑ
⇒ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
⇒  ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ)

Αλεξανδρίτης LASER

Νέο μηχάνημα Αλεξανδρίτη!

Ήξερες ότι…
Η νομοθεσία απαγορεύει σε μη Δερματολόγους ή Πλαστικούς Χειρουργούς τη λειτουργεία LASER Αποτρίχωσης(σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 5 του N.Δ. 361/1969 (ΦΕΚ 244 τ.Α΄) και το από 03-02-2017 Υπηρεσιακό Σημείωμα της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κ.Ε.Σ.Υ.).


Γιατί σε εμάς…

 • Στη Δερματολογική κλινική DERMA Ιωαννίνων σας ενημερώνουμε με ασφάλεια, κρατάμε ιστορικό αρχείο για αστοχία υλικού και χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα προϊόντα για εσάς.
 • Σε μας θα βρείτε τις κορυφαίες εταιρείες με F.D.A. έγκριση: Teosyal RHA by Teoxane, Juvederm by Allergan, Restylane κτλ.
 • Προσφέρουμε την κορυφαία ποιότητα υλικών σε προσιτές τιμές – value for money!
 • Η κλινική μας είναι εξειδικευμένη στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική με άρτιο εξοπλισμό και χειρουργείο ημέρας, ώστε όλες οι μικροεπεμβάσεις και εφαρμογές να γίνονται με ποιότητα και ασφάλεια.
 • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου επιμένει στο φυσικό αποτέλεσμα και στη διατήρηση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου.
  Η κλινική μας είναι πιστοποιημένη για την εκπαίδευση Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων στην Ευρώπη από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας (EADV).
  Η Δρ Έφη Π.Μάρκου είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος στην Κλινική Φωτοβιολογία και τις LASER Εφαρμογές από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Örebro University Hospital Σουηδίας και Dundee Ηospital Σκωτίας. Η γιατρός διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική, έχοντας λάβει κοσμοπολίτικη εκπαίδευση με πιστοποημένες εκπαιδεύσεις σε πολλές πόλεις: Όσλο, Στοκχόλμη, Βερολίνο, Νέα Υόρκη Αμερικής, Λονδίνο, Μόναχο, Αμστερνταμ, Παρίσι, Βαρκελώνη,Σεντ Λούις Αμερικής, Μαδρίτη, Τουλούζη, Ντύσελντορφ, Αμβούργο, Μπέργκεν, Μάλμε, Γκέτεμποργκ κτλ. Η πολύχρονη κλινική εμπειρία της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου Δρ Έφης Π. Μάρκου εγγυάται πως η Αισθητική Δερματολογία δε είναι μια αυτοδίδακτη πρακτική.
  * Με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα δεν εμφανίζουμε τα πραγματικά μας περιστατικά χωρίς τη συγκατάθεση των ασθενών μας. Τηρούμε αυστηρές διαδικασίες διαχείρισης της ιατρικής πληροφορίας

Είπαν για εμάς

Έχω κάνει 5 συνεδρίες λέιζερ αποτρίχωσης στο πρόσωπο και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Επιτέλους έφυγε το χνούδι! Πήγαινα αλλού πριν και άκουγα πως φταίει που είμαι μαυρισμένη, φταίει το δέρμα που πονάω, φταίει η κρέμα ημέρας που κάηκα... και ακριβότερα πλήρωνα και δουλειά δε γινόταν. Η γιατρός με είδε η ίδια και μου έφτιαξε το πρωτόκολλο της θεραπείας μου.
Marika Man.
Google review

Επικοινωνήστε μαζί μας


   2651038040
        6907901180
   28ης Οκτωβρίου 25, Ιωάννινα 45532
   info@dermatologia.com.gr

Newsletter
Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και νεες δραστηριότητες.
Translate »