Διαθερμοπηξία

 

Διαθερμοπηξία ή αλλιώς Ηλεκτροκαυτηρίαση είναι η επεμβατική δερματολογική μικρο-χειρουργική τεχνική, που στηρίζεται στη χρήση ραδιοκυμάτων.  Στόχος είναι ο καυτηριασμός, η εξάχνωση, η ηλεκτροπηξία, η καταστροφή με τη χρήση ηλεκτρικών σπινθήρων των παθολογικών βλαβών του δέρματος. Η διαθερμοπηξία χρησιμοποιεί επίσης τα ραδιοκύματα για τομή των ιστών (θερμικό νυστέρι) και  για την ηλεκτρόλυση.

 

Ο Καυτηριασμός είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη, κλασική μέθοδος στην Ιατρική από πολλές Ιατρικές Ειδικότητες. Όπως κάθε μέθοδος, δεν αποτελεί πανάκια. Ότι μας φαίνεται διαφορετικό δεν πρέπει να καυτηριάζεται!

 

Στο Δερματολογικό μας Ιατρείο οι θεραπείες Διαθερμοπηξίας γίνονται με σύγχρονο εξοπλισμό Μονοπολικών και Διπολικών Ραδιοκυμάτων σε  σύγχρονο και άνετο Χειρουργείο. Οι θεραπείες εφαρμόζονται με χρήση κατάλληλης τοπικής αναισθησίας για μια άνετη εμπειρία.

Είναι σημαντικό να έχει προηγηθεί κατάλληλη διάγνωση προτού γίνει η θεραπεία της Διαθερμοπηξίας!

Καλό είναι να γνωρίζεις…

 

Η διαθερμοπηξία δεν αποτελεί ενεδεδειγμένη μέθοδο για την αφαίρεση σπίλων (ελιών). Οι σπίλοι θα πρέπει να εξετάζονται ιστοπαθολογικά στο μικροσκόπιο, ώστε να επιβεβαιώνεται ότι δεν υπάρχουν καρκινικά κύτταρα, δηλαδή εικόνα Μελανώματος.

Γιατί σε εμάς…

  • Στο Δερματολογικό Ιατρείο DERMA Ιωαννίνων σας ενημερώνουμε με ασφάλεια, κρατάμε ιστορικό αρχείο για αστοχία υλικού και χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα προϊόντα για εσάς.
  • Σε μας θα βρείτε τις κορυφαίες εταιρείες με F.D.A. έγκριση: Teosyal RHA by Teoxane, Juvederm by Allergan, Restylane κτλ.
  • Προσφέρουμε την κορυφαία ποιότητα υλικών σε προσιτές τιμές – value for money!
  • Το Ιατρείο μας είναι εξειδικευμένο στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική με άρτιο εξοπλισμό και χειρουργείο ημέρας, ώστε όλες οι μικροεπεμβάσεις και εφαρμογές να γίνονται με ποιότητα και ασφάλεια.
  • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου επιμένει στο φυσικό αποτέλεσμα και στη διατήρηση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου.
  • Το Ιατρείο μας είναι πιστοποιημένο για την εκπαίδευση Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων στην Ευρώπη από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας (EADV).
  • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος στην Κλινική Φωτοβιολογία και τις LASER Εφαρμογές από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Örebro University Hospital Σουηδίας και Dundee Ηospital Σκωτίας. Η γιατρός διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική, έχοντας λάβει κοσμοπολίτικη εκπαίδευση με πιστοποημένες εκπαιδεύσεις σε πολλές πόλεις: Όσλο, Στοκχόλμη, Βερολίνο, Νέα Υόρκη Αμερικής, Λονδίνο, Μόναχο, Αμστερνταμ, Παρίσι, Βαρκελώνη,Σεντ Λούις Αμερικής, Μαδρίτη, Τουλούζη, Ντύσελντορφ, Αμβούργο, Μπέργκεν, Μάλμε, Γκέτεμποργκ κτλ. Η πολύχρονη κλινική εμπειρία της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου Δρ Έφης Π. Μάρκου εγγυάται πως η Αισθητική Δερματολογία δε είναι μια αυτοδίδακτη πρακτική.

* Με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα δεν εμφανίζουμε τα πραγματικά μας περιστατικά χωρίς τη συγκατάθεση των ασθενών μας. Τηρούμε αυστηρές διαδικασίες διαχείρισης της ιατρικής πληροφορίας

Επικοινωνήστε μαζί μας


   2651038040
        6907901180
   28ης Οκτωβρίου 25, Ιωάννινα 45532
   info@dermatologia.com.gr

Newsletter


Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και
νεες δραστηριότητες.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Translate »