ΚΡΥΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Κρυοχειρουργική

 

Η Κρυοχειρουργική ή αλλιώς Κρυοπηξία εφαρμόζεται για να καταστρέψει παθολογικές βλάβες και καρκινικά κύτταρα στο δέρμα με τη χρήση ψυχρού μέσου, συνηθέστερα υγρού αζώτου. Η κρυοχειρουργική είναι ένα δυνατό όπλο στη φαρέτρα της επεμβατικής δερματολογίας χωρίς νυστέρι με ευρύ πεδίο εφαρμογών.

 

Πλεονεκτήματα της Κρυοχειρουργικής:

 

 • Σύντομη και ασφαλής θεραπεία
 • Αποκατάσταση χωρίς νυστέρι
 • Εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα
 • Προσιτό κόστος

Η κρυοθεραπεία στο ιατρείο γίνεται με τη χρήση υγρού αζώτου (-196οC θερμοκρασία) και ειδικό εξοπλισμό ( χρήση ειδικής συσκευής κρυοψεκασμού Brymill ). Το άζωτο εφαρμόζεται στην βλάβη του δέρματος για λίγα δευτερόλεπτα ή λεπτά, ανάλογα με την επιθυμητή διάμετρο και το βάθος της ψύξης. Η θεραπεία επαναλαμβάνεται σε ορισμένες περιπτώσεις, μόλις έχει ολοκληρωθεί η απόψυξη του πρώτου κύκλου και συνήθως επιβάλλεται για τους καρκίνους του δέρματος ή τα ανθεκτικά ιογενή κονδυλώματα. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ο σχηματισμός παγοκρυστάλλων εντός και εκτός των κυττάρων με ακόλουθο την ιστική νέκρωση του παθολογικού ιστού.

 

Η κλινική εμπειρία, η σωστή διάγνωση και η χρήση του κατάλληλου θεραπευτικού πρωτοκόλλου δίνει τα επιθυμητά θεραπευτικά αποτελέσματα. Χρειάζεται προσοχή στην εφαρμογή περιοφθαλμικά και καλό είναι να εφαρμόζεται από έμπειρα κλινικά ιατρικά χέρια. Η Δρ Έφη Π.Μάρκου εφαρμόζει τη δική της τεχνική, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματικότερη θεραπεία, ευχάριστα και χωρίς επιπλοκές.

Στο DERMA Ιωαννίνων διαθέτουμε τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό Κρυοχειρουργικής και εξασφαλισμένη προμήθεια υγρού αζώτου, χωρίς να χρειασθεί να περιμένετε μέρες ή μήνες για τη θεραπεία σας.

Γιατί σε εμάς…

 • Στο Δερματολογικό Ιατρείο DERMA Ιωαννίνων σας ενημερώνουμε με ασφάλεια, κρατάμε ιστορικό αρχείο για αστοχία υλικού και χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα προϊόντα για εσάς.
 • Σε μας θα βρείτε τις κορυφαίες εταιρείες με F.D.A. έγκριση: Teosyal RHA by Teoxane, Juvederm by Allergan, Restylane κτλ.
 • Προσφέρουμε την κορυφαία ποιότητα υλικών σε προσιτές τιμές – value for money!
 • Το Ιατρείο μας είναι εξειδικευμένο στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική με άρτιο εξοπλισμό και χειρουργείο ημέρας, ώστε όλες οι μικροεπεμβάσεις και εφαρμογές να γίνονται με ποιότητα και ασφάλεια.
 • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου επιμένει στο φυσικό αποτέλεσμα και στη διατήρηση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου.
 • Το Ιατρείο μας είναι πιστοποιημένο για την εκπαίδευση Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων στην Ευρώπη από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας (EADV).
 • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος στην Κλινική Φωτοβιολογία και τις LASER Εφαρμογές από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Örebro University Hospital Σουηδίας και Dundee Ηospital Σκωτίας. Η γιατρός διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική, έχοντας λάβει κοσμοπολίτικη εκπαίδευση με πιστοποημένες εκπαιδεύσεις σε πολλές πόλεις: Όσλο, Στοκχόλμη, Βερολίνο, Νέα Υόρκη Αμερικής, Λονδίνο, Μόναχο, Αμστερνταμ, Παρίσι, Βαρκελώνη,Σεντ Λούις Αμερικής, Μαδρίτη, Τουλούζη, Ντύσελντορφ, Αμβούργο, Μπέργκεν, Μάλμε, Γκέτεμποργκ κτλ. Η πολύχρονη κλινική εμπειρία της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου Δρ Έφης Π. Μάρκου εγγυάται πως η Αισθητική Δερματολογία δε είναι μια αυτοδίδακτη πρακτική.

* Με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα δεν εμφανίζουμε τα πραγματικά μας περιστατικά χωρίς τη συγκατάθεση των ασθενών μας. Τηρούμε αυστηρές διαδικασίες διαχείρισης της ιατρικής πληροφορίας

Επικοινωνήστε μαζί μας


   2651038040
        6907901180
   28ης Οκτωβρίου 25, Ιωάννινα 45532
   info@dermatologia.com.gr

Newsletter


Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και
νεες δραστηριότητες.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Translate »