ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΟΝΥΧΩΝ

Χειρουργική ονύχων

 

Τα νύχια αποτελούν εξαρτήματα του δέρματός μας και ως εκ τούτου ο ειδικός γιατρός για τις Ονυχοπάθειες είναι ο Δερματολόγος-Δερματοχειρουργός.  Είναι πολλές οι καταστάσεις που για να αποκατασταθεί η υγεία του νυχιού θα πρέπει να γίνει μερική ή ολική αφαίρεση της ονυχιαίας πλάκας.

 

Η Χειρουργική Ονύχων γίνεται πλέον υποβοηθούμενη από τον επιστημονικό εξοπλισμό όπως:

 

 • LASER Νυστέρι CO2
 • Συσκευές Διαθερμίας
 • PLASMA
Στο DERMA Ιωαννίνων διαθέτουμε όλο τον εξειδικευμένο ιατρικό εξοπλισμό να αντιμετωπίσουμε θεραπευτικά κάθε πρόβλημα στα νύχια σας!

Ήξερες ότι…

 

Ο όρος Ποδολογία είναι μη δόκιμως στην ελληνική γλώσσα και αποτελεί μετάφραση του αγγλικού όρου podology.  Ο Ποδολόγος δεν είναι Γιατρός και  η Ποδολογια δεν είναι Ιατρική Ειδικότητα. Με το Πόδι ασχολούνται πολλές ιατρικές ειδικότητες, που συχνά συνεργάζονται μεταξύ τους, π.χ. οι Ορθοπεδικοί με το σκελετικό σύστημα, οι Ρευματολόγοι με τις φλεγμονώδεις αρθροπάθειες και οι Δερματολόγοι με τις παθήσεις του Δέρματος και των Νυχιών.  Πιο δόκιμος όρος στην ελληνική γλώσσα για τον «Ποδολόγο» είναι ο Ονυχοκόμος (μανικιουριστ) για να περιγράψει την αμιγώς αισθητική φροντίδα των νυχιών.

Γιατί σε εμάς…

 • Στο Δερματολογικό Ιατρείο DERMA Ιωαννίνων σας ενημερώνουμε με ασφάλεια, κρατάμε ιστορικό αρχείο για αστοχία υλικού και χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα προϊόντα για εσάς.
 • Σε μας θα βρείτε τις κορυφαίες εταιρείες με F.D.A. έγκριση: Teosyal RHA by Teoxane, Juvederm by Allergan, Restylane κτλ.
 • Προσφέρουμε την κορυφαία ποιότητα υλικών σε προσιτές τιμές – value for money!
 • Το Ιατρείο μας είναι εξειδικευμένο στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική με άρτιο εξοπλισμό και χειρουργείο ημέρας, ώστε όλες οι μικροεπεμβάσεις και εφαρμογές να γίνονται με ποιότητα και ασφάλεια.
 • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου επιμένει στο φυσικό αποτέλεσμα και στη διατήρηση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου.
 • Το Ιατρείο μας είναι πιστοποιημένο για την εκπαίδευση Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων στην Ευρώπη από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας (EADV).
 • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος στην Κλινική Φωτοβιολογία και τις LASER Εφαρμογές από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Örebro University Hospital Σουηδίας και Dundee Ηospital Σκωτίας. Η γιατρός διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική, έχοντας λάβει κοσμοπολίτικη εκπαίδευση με πιστοποημένες εκπαιδεύσεις σε πολλές πόλεις: Όσλο, Στοκχόλμη, Βερολίνο, Νέα Υόρκη Αμερικής, Λονδίνο, Μόναχο, Αμστερνταμ, Παρίσι, Βαρκελώνη,Σεντ Λούις Αμερικής, Μαδρίτη, Τουλούζη, Ντύσελντορφ, Αμβούργο, Μπέργκεν, Μάλμε, Γκέτεμποργκ κτλ. Η πολύχρονη κλινική εμπειρία της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου Δρ Έφης Π. Μάρκου εγγυάται πως η Αισθητική Δερματολογία δε είναι μια αυτοδίδακτη πρακτική.

* Με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα δεν εμφανίζουμε τα πραγματικά μας περιστατικά χωρίς τη συγκατάθεση των ασθενών μας. Τηρούμε αυστηρές διαδικασίες διαχείρισης της ιατρικής πληροφορίας

Επικοινωνήστε μαζί μας


   2651038040
        6907901180
   28ης Οκτωβρίου 25, Ιωάννινα 45532
   info@dermatologia.com.gr

Newsletter


Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και
νεες δραστηριότητες.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Translate »