ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΟΝΥΧΩΝ

Χειρουργική ονύχων

 

Τα νύχια αποτελούν εξαρτήματα του δέρματός μας και ως εκ τούτου ο ειδικός γιατρός για τις Ονυχοπάθειες είναι ο Δερματολόγος-Δερματοχειρουργός.  Είναι πολλές οι καταστάσεις που για να αποκατασταθεί η υγεία του νυχιού θα πρέπει να γίνει μερική ή ολική αφαίρεση της ονυχιαίας πλάκας.

Η Χειρουργική Ονύχων γίνεται πλέον υποβοηθούμενη από τον επιστημονικό εξοπλισμό όπως:

  • LASER Νυστέρι CO2
  • Συσκευές Διαθερμίας
  • PLASMA

Στο DERMA Ιωαννίνων διαθέτουμε όλο τον εξειδικευμένο ιατρικό εξοπλισμό να αντιμετωπίσουμε θεραπευτικά κάθε πρόβλημα στα νύχια σας!

Ήξερες ότι…

Ο όρος Ποδολογία είναι μη δόκιμως στην ελληνική γλώσσα και αποτελεί μετάφραση του αγγλικού όρου podology.  Ο Ποδολόγος δεν είναι Γιατρός και  η Ποδολογια δεν είναι Ιατρική Ειδικότητα. Με το Πόδι ασχολούνται πολλές ιατρικές ειδικότητες, που συχνά συνεργάζονται μεταξύ τους, π.χ. οι Ορθοπεδικοί με το σκελετικό σύστημα, οι Ρευματολόγοι με τις φλεγμονώδεις αρθροπάθειες και οι Δερματολόγοι με τις παθήσεις του Δέρματος και των Νυχιών.  Πιο δόκιμος όρος στην ελληνική γλώσσα για τον «Ποδολόγο» είναι ο Ονυχοκόμος (μανικιουριστ) για να περιγράψει την αμιγώς αισθητική φροντίδα των νυχιών.

Γιατί σε εμάς…

  • Στο Δερματολογικό Ιατρείο DERMA Ιωαννίνων σας παρέχουμε πλήρη, σαφή και υπεύθυνη πληροφόρηση ως προς τις θεραπείες, τα υλικά και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε.
  • Ξέρετε πού θα απευθυνθείτε στην αποθεραπεία, καθώς η πόρτα του DERMA Ιωαννίνων είναι ανοιχτή για τον επανέλεγχο.
  • Το Ιατρείο μας είναι εξειδικευμένο στη Δερματοχειρουργική και στην Αισθητική Δερματολογία με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό F.D.A.|C.E. έγκρισης.
  • Λειτουργεί Χειρουργείο Ημέρας, ώστε όλες οι μικροεπεμβάσεις και εφαρμογές να γίνονται με υγιεινή και ασφάλεια.
  • Είμαστε πιστοποιημένο Δερματολογικό Ιατρείο για την εκπαίδευση Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων στην Ευρώπη – Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας (EADV). Η Δρ Έφη Π.Μάρκου δραστηριοποιείται ως εκπαιδεύτρια σε τεχνικές Αισθητικής Δερματολογίας στους συναδέλφους της.
  • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος στην Κλινική Φωτοβιολογία και τις LASER Εφαρμογές από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Örebro University Hospital Σουηδίας και Dundee Ηospital Σκωτίας. Η γιατρός διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική, έχοντας λάβει κοσμοπολίτικη εκπαίδευση με πιστοποημένες εκπαιδεύσεις σε πολλές πόλεις: Όσλο, Στοκχόλμη, Βερολίνο, Νέα Υόρκη Αμερικής, Λονδίνο, Μόναχο, Αμστερνταμ, Παρίσι, Βαρκελώνη,Σεντ Λούις Αμερικής, Μαδρίτη, Τουλούζη, Ντύσελντορφ, Αμβούργο, Μπέργκεν, Μάλμε, Γκέτεμποργκ κτλ. Η πολύχρονη κλινική εμπειρία της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου Δρ Έφης Π. Μάρκου εγγυάται πως η Κλινική και Αισθητική Δερματολογία δε είναι μια αυτοδίδακτη πρακτική.

Επικοινωνήστε μαζί μας


   2651038040
        6907901180
   28ης Οκτωβρίου 25, Ιωάννινα 45532
   info@dermatologia.com.gr

Newsletter


Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και
νεες δραστηριότητες.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Translate »