ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΝΑΔΩΝ

Αρχική » ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΝΑΔΩΝ

Θεραπεία Πανάδων: PREMIUM Pigment Balancing Peel Skinceuticals

Λαμπερό υγιές δέρμα με ένα προσαρμοζόμενο χημικό peel, που καταπολεμά τις υπερμελαγχρώσεις, προσφέροντας βελτίωση της ανομοιόμορφης όψης του φωτογηρασμένου δέρματος. Το Pigment Balancing Peel συνδυάζει υψηλής απόδοσης λευκαντικούς και αντιφλεγμονώδεις παράγοντες με ένα πανίσχυρο απολεπιστικό όξινο διάλυμα.

Τα peels SkinCeuticals ενδείκνυνται για μέγιστη προστασία και διόρθωση του δέρματος με πανάδες, φωτογήρανση ή ακόμη για επαναφορά της φρεσκάδας και λάμψης σε ένα θαμπό δέρμα.

  • Επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση
  • Σβήνει τις καφέ κηλίδες
  • Εξαλείφει λεπτές γραμμές & ρυτίδες, με ελαχιστοποιημένο το αίσθημα ενόχλησης

 

 

 

Χάρη στην μαγική πούδρα Pigment Balancing Powder που περιέχει τον βέλτιστο συνδυασμό λευκαντικών παραγόντων: 27% Βιταμίνη C και 4% Emblica, για δραματική μείωση των υπερμελαγχρώσεων & το ειδικό λευκαντικό διάλυμμα Pigment Balancing Solution: με αρρύθμιστο 40% γλυκολικό οξύ και 10% κιτρικό οξύ, επιταχύνεται η κυτταρική ανανέωση και διασπώνται τα υπάρχοντα κλάσματα μελανίνης στην επιδερμίδα.

Αποτέλεσμα…

  • Δέρμα λαμπερό & Υγιές!
  • Κανένας ερεθισμός!
  • ‘Αμεση βελτίωση της υφής της επιδερμίδας!

Πριν από μια θεραπεία, θα γίνει ειδική Δερμοανάλυση με την Ιατρική Τεχνολογία VISIA Canfield και θα σας δοθούν οδηγίες εξατομικευμένες από την ΔερματολόγοΔρ Έφη Μάρκου και το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του D E R M A Iωαννίνων.

Επικοινωνήστε μαζί μας


   2651038040
        6907901180
   28ης Οκτωβρίου 25, Ιωάννινα 45532
   info@dermatologia.com.gr

Newsletter


Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και
νεες δραστηριότητες.

Translate »