Καρκίνος Δέρματος

Αρχική » Κλινική Δερματολογία » ΓΥΝΑΙΚΑ » Καρκίνος Δέρματος

Δερματικός Καρκίνος : μην αγνοείς τον κίνδυνο!

Ο καρκίνος του δέρματος είναι το πιο συχνό είδος καρκίνου παγκοσμίως! Η μη ασφαλής, αθροιστική υπερέκθεση στον ήλιο και στην υπεριώδη ακτινοβολία σταδιακά καταστρέφει το δέρμα μας. Κυρίως προσβάλλονται τα ηλιοεκτεθειμένα μέρη του σώματος (πρόσωπο, κεφαλή, χέρια, ράχη), ενώ ο κίνδυνος αυξάνεται όσο μεγαλώνουμε ηλικιακά.

Μπορείς να τον προλάβεις τον Δερματικο Καρκίνο! Η πρόληψη σώζει ζωές. Με μια ενδελεχή ολόσωμη εξέταση 1 φορά τον χρόνο μπορείς να αντιμετωπίσεις τον κίνδυνο. Ο καρκίνος του δέρματος είναι μία από τις ιάσιμες μορφές καρκίνου, με πολύ καλά ποσοστά ίασης, όταν η διάγνωση τίθεται σε πρώιμο στάδιο.

Υπάρχουν πολλοί τύποι καρκίνου το δέρματος, όμως το Μελάνωμα είναι η πιο επικίνδυνη μορφή! Σε προχωρημένο στάδιο μπορεί να προκαλέσει βαριά νόσο και θάνατο. Ευτυχώς, το μελάνωμα σπάνια χτυπά χωρίς προειδοποίηση. Είμαστε κοντά σου και μπορούμε να σε βοηθήσουμε από τη διάγνωση ως τη θεραπεία!

Διαθέτουμε σύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό ολόσωμης εξέτασης και χαρτογράφησης του δερματικού καρκίνου, χειρουργείο ημέρας, πρωτοποριακές θεραπείες: Φωτοδυναμική Θεραπεία Καρκίνου (PDT), Aκτινοθεραπεία Bucky (μαλακές ακτίνες X), LASER νυστέρι κτλ.

 

                      Δρ. Έφη Π. Μάρκου
Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος
Τ. Επιμ. Karolinska & Karlstad Hospital Σουηδίας
Τ. Δ/ρια Norsk Legesenter & Volvat Fredrikstad Νορβηγίας

Επικοινωνήστε μαζί μας


   2651038040
        6907901180
   28ης Οκτωβρίου 25, Ιωάννινα 45532
   info@dermatologia.com.gr

Newsletter


Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και
νεες δραστηριότητες.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Translate »