ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ

Αρχική » Κλινική Δερματολογία » ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ

Δερμοαπόξεση

Τι είναι η δερμοαπόξεση;

Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους (μηχανικό πήλινγκ με μικροκρυστάλλους, dermabrasion) είναι η ιδανική και πιο απλή θεραπεία για ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο. Από την ειδική Diamond κεφαλή εκτοξεύονται  χιλιάδες μικροκρύσταλλοι που καθαρίζουν απαλά το δέρμα, διώχνουν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, αφαιρούν τα μαύρα στίγματα και τους ανοιχτούς πόρους.

Η συσκευή λειτουργεί με μια διπλή αντλία κενού και πίεσης που εκτοξεύει τους μικροσκοπικούς κρυστάλλους στην επιφάνεια του δέρματος και ταυτόχρονα τους αναρροφά.  Ο ισχυρός αυτός μηχανικός ερεθισμός ευθύνεται για την υπεραιμία του δέρματος, την ανάπλαση και οξυγόνωσή του. Ταυτοχρόνως αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα, σαν το τρίψιμο με μια ελαφρόπετρα.

Η δερμοαπόξεση και η δερμολείανση βοηθούν στην ανανέωση των ανώτερων στοιβάδων του και την αντιμετώπιση των λεπτών ρυτίδων. Η θεραπεία μαλακώνει τις τραχείες άκρες των επιφανειακών ανωμαλιών, δίνοντας στο δέρμα μία πιο απαλή όψη. Μειώνονται οι πανάδες και οι ουλές πχ ουλές ακμής, γίνεται ανάπλαση και σύσφιξη με δημιουργία καινούριου κολλαγόνου.

Επιπροσθέτως, επιτυγχάνεται καλύτερη ροή της λέμφου και μείωση των οιδημάτων (πρηξίματα).

Οι κρύσταλλοι που χρησιμοποιούνται είναι κρύσταλλοι οξειδίου του αλουμινίου και σπανιότατα προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις . Παρασύρουν και απομακρύνουν τους ρύπους, τα κερατινοποιημένα κύτταρα και το σμήγμα.

Οι συχνότερες περιοχές που κάνουμε δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους είναι το πρόσωπο, ο λαιμός, το ντεκολτέ, τα χέρια, αλλά και όπου αλλού στο σώμα θέλουμε αναζωογόνηση και βελτίωση της υφής του.

Άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, από νεαρά άτομα ως μεγαλύτερους ενήλικες, μπορούν να ωφεληθούν από τη δερμοαπόξεση και τη δερμολείανση.

Είναι επώδυνη διαδικασία;

Η δερμοαποξεση με μικροκρυστάλλους είναι μία απολύτως ανώδυνη και ευχάριστη διαδικασία. Διαρκεί 10-15 λεπτά, και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Προγραμματίζοντας τη χειρουργική σας επέμβαση

Καθώς αυτές οι θεραπείες μερικές φορές προσφέρονται από ανεπαρκώς εκπαιδευμένους πρακτικούς, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζεται ότι στο Δερματολογικό κέντρο Derma Photobiology Lab η θεραπεία σας θα γίνει με σύγχρονα ευρωπαϊκής κατασκευής μηχανήματα, ιατρική αποστείρωση και σωστή υγιεινή.

Στην πρώτη σας επίσκεψη γίνεται ανάλυση των αναγκών σας με την τεχνολογία VISIA-Canfield. Η γιατρός θα σχεδιάσει σύμφωνα με τις ανάγκες σας το πρωτόκολλο θεραπείας. Δεν υπάρχουν λύσεις πακέτων, αλλά εξειδικευμένη και σωστή αντιμετώπιση κάθε ασθενούς μεμονωμένα.

Συνδυάζεται άψογα με άλλες θεραπείες όπως με Βotox, εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, χημικά πήλινγκ, μεσοθεραπεία και fractional laser.

Επικοινωνήστε μαζί μας


   2651038040
        6907901180
   28ης Οκτωβρίου 25, Ιωάννινα 45532
   info@dermatologia.com.gr

Newsletter


Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και
νεες δραστηριότητες.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Translate »