Αποκλειστικότητα! Αποτρίχωση με Ιατρική Φωτόλυση IPL-Lumenis M22


Η εταιρεία LUMENIS είναι ο εφευρέτης της τεχνολογίας έντονου Παλμικού Φωτός ή Φωτόλυσης (IPL) και διαθέτει την πιο ισχυρή και σταθερού παλμού μέθοδο Ιατρικής Φωτόλυσης (μέθοδος Optimal Pulse Technology OPT™). Ο συνδυασμός 9 διαφορετικών φίλτρων και 3 κεφαλών προσφέρει ποιοτικές και εξατομικευμένες θεραπείες με ορατό αποτέλεσμα σε λίγες συνεδρίες.

Η Φωτόλυση έχει γίνει γνωστή στην Ελλάδα από χώρους αισθητικής με μηχανήματα ασιατικής προέλευσης, κακές απομιμήσεις της γνήσιας Ιατρικής Φωτόλυσης. Το σύστημα LASER LUMENIS M22 – IPL είναι από τα ακριβότερα μηχανήματα σον κόσμο.

Διαθέτει ψυκτικό μηχανισμό Chill Touch για ευχάριστη αίσθηση αποτρίχωσης. Η κεφαλή γλιστρά πάνω σε ένα λεπτό στρώμα υποαλλεργικού, διάφανου τζελ, αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη και αποδίδοντας όλη την ενέργεια στη ρίζα του τριχοθύλακα. Χάρη στα 3 διαφορετικά μεγέθη κεφαλών, επιτρέπεται η αποτρίχωση σε μεγάλες περιοχές π.χ. πόδια, ράχη σε λίγα λεπτά, ενώ τρίχα-τρίχα στοχεύονται οι υπολειμματικές περιοχές π.χ. στο πρόσωπο.

 

  • ΘΕΡΑΠΕΙΑ 100% ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΡΜΑ
  • ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
  • ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ)

 

 

Ήξερες ότι...

Η νομοθεσία απαγορεύει σε μη Δερματολόγους ή Πλαστικούς Χειρουργούς τη λειτουργεία LASER Αποτρίχωσης (σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 5 του N.Δ. 361/1969 (ΦΕΚ 244 τ.Α΄) και το από 03-02-2017 Υπηρεσιακό Σημείωμα της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κ.Ε.Σ.Υ.).

 

Γιατί σε εμάς...

  • Στη Δερματολογική κλινική DERMA Ιωαννίνων σας ενημερώνουμε με ασφάλεια, κρατάμε ιστορικό αρχείο για αστοχία υλικού και χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα προϊόντα για εσάς.
  • Σε μας θα βρείτε τις κορυφαίες εταιρείες με F.D.A. έγκριση: Teosyal RHA by Teoxane, Juvederm by Allergan, Restylane κτλ.
  • Προσφέρουμε την κορυφαία ποιότητα υλικών σε προσιτές τιμές - value for money!
  • Η κλινική μας είναι εξειδικευμένη στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική με άρτιο εξοπλισμό και χειρουργείο ημέρας, ώστε όλες οι μικροεπεμβάσεις και εφαρμογές να γίνονται με ποιότητα και ασφάλεια.
  • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου επιμένει στο φυσικό αποτέλεσμα και στη διατήρηση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου.
  • Η κλινική μας είναι πιστοποιημένη για την εκπαίδευση Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων στην Ευρώπη από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας (EADV).
  • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος στην Κλινική Φωτοβιολογία και τις LASER Εφαρμογές από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Örebro University Hospital Σουηδίας και Dundee Ηospital Σκωτίας. Η γιατρός διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική, έχοντας λάβει κοσμοπολίτικη εκπαίδευση με πιστοποημένες εκπαιδεύσεις σε πολλές πόλεις: Όσλο, Στοκχόλμη, Βερολίνο, Νέα Υόρκη Αμερικής, Λονδίνο, Μόναχο, Αμστερνταμ, Παρίσι, Βαρκελώνη,Σεντ Λούις Αμερικής, Μαδρίτη, Τουλούζη, Ντύσελντορφ, Αμβούργο, Μπέργκεν, Μάλμε, Γκέτεμποργκ κτλ. Η πολύχρονη κλινική εμπειρία της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου Δρ Έφης Π. Μάρκου εγγυάται πως η Αισθητική Δερματολογία δε είναι μια αυτοδίδακτη πρακτική.

* Με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα δεν εμφανίζουμε τα πραγματικά μας περιστατικά χωρίς τη συγκατάθεση των ασθενών μας. Τηρούμε αυστηρές διαδικασίες διαχείρισης της ιατρικής πληροφορίας


Επικοινωνήστε μαζί μας

Newsletter

Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και νεες δραστηριότητες.