Γυναικομαστία


Ένας στους 2 σχεδόν άνδρες εμφανίζει αυξημένο μέγεθος μαστών, λόγω εναπόθεσης λίπους(ψεύδο-γυναικομαστία) ή υπερτροφίας του μαστικού ιστού (αληθής γυναικομαστία) ένα φαινόμενο γνωστό με τον όρο Γυναικομαστία.

 

Πολλοί άνδρες αισθάνονται άβολα στο να εκθέσουν το σώμα τους δημόσια ή να ντυθούν πιο μοντέρνα λόγω της Γυναικομαστίας. Αρκετοί είναι οι άνδρες που επιθυμούν να δώσουν μια λύση, όμως φοβούνται το χειρουργείο.

 

Τα νέα είναι ενθαρυντικά!

Πλέον η Γυναικομαστία αντιμετωπίζεται και με μη επεμβατικές μεθόδους. Χάριν στις μεθόδους: 3D Κρυολιπόλυσης, Λιπολυτικής Μεσοθεραπείας, Λιποδιαλυτικών & Συσφικτικών Ραδιοσυχνοτήτων ακόμα και σε 1 εφαρμογή υπάρχει ορατό αποτέλεσμα.

Ήξερες ότι...

 •  Η γυναικομαστία μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες, όπως ορμονικές διαταραχές, κάποια φάρμακα, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, παχυσαρκία, χρόνιες ασθένειες ή γενετικές δυσλειτουργίες.Σπάνια οφείλεται σε καρκίνο μαστού (1% των ανδρών).
 •   Οι μη επεμβατικές μέθοδοι βοηθούν αποτελεσματικά στην περίσσεια λίπους, αποφεύγοντας το νυστέρι. Δηλαδή θεραπεύουν την ψεύδο-γυναικομαστία.

Θεραπείες που εφαρμόζουμε στο ιατρείο μας...

 •   3D Κρυολιπόλυση
 •   Λιπολυτική Μεσοθεραπεία
 •   Ραδιοσυχνότητες πολυπολικές με λιπολυτική & συσφικτική δράση

Γιατί σε εμάς...

 • Στη Δερματολογική κλινική DERMA Ιωαννίνων σας ενημερώνουμε με ασφάλεια, κρατάμε ιστορικό αρχείο για αστοχία υλικού και χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα προϊόντα για εσάς.
 • Σε μας θα βρείτε τις κορυφαίες εταιρείες με F.D.A. έγκριση: Teosyal RHA by Teoxane, Juvederm by Allergan, Restylane κτλ.
 • Προσφέρουμε την κορυφαία ποιότητα υλικών σε προσιτές τιμές - value for money!
 • Η κλινική μας είναι εξειδικευμένη στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική με άρτιο εξοπλισμό και χειρουργείο ημέρας, ώστε όλες οι μικροεπεμβάσεις και εφαρμογές να γίνονται με ποιότητα και ασφάλεια.
 • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου επιμένει στο φυσικό αποτέλεσμα και στη διατήρηση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου.
 • Η κλινική μας είναι πιστοποιημένη για την εκπαίδευση Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων στην Ευρώπη από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας (EADV).
 • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος στην Κλινική Φωτοβιολογία και τις LASER Εφαρμογές από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Örebro University Hospital Σουηδίας και Dundee Ηospital Σκωτίας. Η γιατρός διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική, έχοντας λάβει κοσμοπολίτικη εκπαίδευση με πιστοποημένες εκπαιδεύσεις σε πολλές πόλεις: Όσλο, Στοκχόλμη, Βερολίνο, Νέα Υόρκη Αμερικής, Λονδίνο, Μόναχο, Αμστερνταμ, Παρίσι, Βαρκελώνη,Σεντ Λούις Αμερικής, Μαδρίτη, Τουλούζη, Ντύσελντορφ, Αμβούργο, Μπέργκεν, Μάλμε, Γκέτεμποργκ κτλ. Η πολύχρονη κλινική εμπειρία της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου Δρ Έφης Π. Μάρκου εγγυάται πως η Αισθητική Δερματολογία δε είναι μια αυτοδίδακτη πρακτική.

* Με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα δεν εμφανίζουμε τα πραγματικά μας περιστατικά χωρίς τη συγκατάθεση των ασθενών μας. Τηρούμε αυστηρές διαδικασίες διαχείρισης της ιατρικής πληροφορίας


Επικοινωνήστε μαζί μας

Newsletter

Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και νεες δραστηριότητες.