HIFU - lifting ΥΠΕΡΗΧΩΝ


ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΣΦΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ & ΣΩΜΑ!
Με τη χρήση της τεχνολογίας των εστιασμένων υπερήχων Ultherapy (HIFU= High Intensity Focused Ultrasound)

Η εξέλιξη των τεχνολογιών LASER έρχεται να δώσει τη σκυτάλη στους υπερήχους!

Οι υπέρηχοι είναι γνωστό ότι είναι ασφαλείς για την υγεία μας εδώ και 50+ χρόνια, καθώς υπερηχογραφήματα εκτελούνται στην εγκυμοσύνη, τη νεογνική και βρεφική ηλικία. Η μέθοδος είναι ασφαλής, ανώδυνη και αποτελεσματική σε 1 μόλις συνεδρία! Αρκεί η εφαρμογή να γίνει από προσωπικό με κλινική εμπειρία και πιστοποιημένα για δερματολογική χρήση ιατρικά μηχανήματα. Η πολυετής κλινική εμπειρία της Δρ Έφης Π.Μάρκου με την τεχνολογία Ultherapy-HIFU ξεκίνησε από το ιατρείο της στο Όσλο της Νορβηγίας με το πρώτο μηχάνημα στον κόσμο που έφερε την επανάσταση στο αναίμακτο λίφτινγκ. Η γιατρός έχει στο ενεργητικό της εκατοντάδες πετυχημένες θεραπείες ήδη από το 2012.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

Η εξέλιξη των τεχνολογιών έφερε στην κορυφή το DOUBLO 3D-LIVE σύστημα, το μοναδικό LIVE 3D-HIFU της εταιρείας HIRONIC. Το σύστημα αυτό είναι το πρώτο και μοναδικό στη χώρα μας και βρίσκεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Δερματολογικού μας Κέντρου.

Η τέλεια σύσφιξη οφείλεται στον τριπλό τρόπο λειτουργίας του μηχανήματος: οι υπέρηχοι εστιάζουν σε 3 διαφορετικά επίπεδα μέσα στο δέρμα μας στα: 1,5mm – 3mm – 4.5mm (επίπεδο επιπολούς μυο-απονευρωτικού συστήματος & μυϊκής περιτονίας SMAS) και για ακόμη πιο αποτελεσματικές θεραπείες π.χ. στο σώμα στα 9mm και στα 13mm εστιασμένο βάθος.

Το DOUBLO 3D-LIVE HIFU διαφέρει στη θεραπεία από άλλα μηχανήματα π.χ. DOUBLO-gold καθώς υπερέχει τεχνολογικά στην ιατρική ακρίβεια της θεραπείας και στη σωστή απεικόνιση των στιβάδων του δέρματος. Είναι το μοναδικό LIVE- 3D HIFU μοντέλο της HIRONIC με πολλαπλάσιες θεραπευτικές εφαρμογές για τις πλέον αποτελεσματικές θεραπείες.

Εκτός από το πρόσωπο, η Ultherapy – HIFU θεραπεία εφαρμόζεται σε χαλαρωμένη κοιλιά λεχωΐδας, στα μπρατσάκια, σε έσω μηρούς, στο ντεκολτέ, στα γόνατα, στα χέρια, στο διπλοσάγωνο, στις ραβδώσεις και στην επιδερμιδική χαλάρωση.

Η 3D LIVE HIFU θεραπεία HIFU φέρνει την τεχνολογική επανάσταση στην Αισθητική Δερματολογία, καθώς δουλεύει από μέσα προς τα έξω, ανορθώνοντας και παράλληλα σμιλεύοντας την επιδερμίδα.

Εστιάζοντας εν τω βάθει, οι υπέρηχοι διαπερνούν αναίμακτα και χωρίς ερεθισμούς την επιδερμίδα, αποδίδοντας όλη τους την ενέργεια στο χόριο – τη βαθύτερη στιβάδα του δέρματος. Η δράση αυτή προκαλεί μετουσίωση των πρωτεϊνών και ορατή άμεση σύσφιξη, ενώ οι ινοβλάστες παίρνουν μπρος σε ενέργεια με την παραγωγή πλούσιου φυσικού κολλαγόνου! Η θεραπεία δρα μέσα στο δέρμα για μήνες μετά την εφαρμογή, προσφέροντας παρατεταμένη βελτίωση της υφής και της σφριγηλότητάς της! Με ανάστροφη δράση λειτουργούν τα LASER, οι Ραδιοσυχνότητες, η Ιατρική Φωτόλυση, οι Φωτοθεραπείες καθώς διεισδύουν στο δέρμα από έξω προς τα μέσα.

Kόστος θεραπείας: Το κόστος είναι προσιτό στη μέση γυναίκα, δε χρειάζεται επανάληψη κάθε χρόνο. Η θεραπεία είναι μονοσυνεδρία! Δίνεται η δυνατότητα άτοκων δόσεων.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ -25%

Γιατί σε εμάς...

  • Στη Δερματολογική κλινική DERMA Ιωαννίνων σας ενημερώνουμε με ασφάλεια, κρατάμε ιστορικό αρχείο για αστοχία υλικού και χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα προϊόντα για εσάς.
  • Σε μας θα βρείτε τις κορυφαίες εταιρείες με F.D.A. έγκριση: Teosyal RHA by Teoxane, Juvederm by Allergan, Restylane κτλ.
  • Προσφέρουμε την κορυφαία ποιότητα υλικών σε προσιτές τιμές - value for money!
  • Η κλινική μας είναι εξειδικευμένη στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική με άρτιο εξοπλισμό και χειρουργείο ημέρας, ώστε όλες οι μικροεπεμβάσεις και εφαρμογές να γίνονται με ποιότητα και ασφάλεια.
  • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου επιμένει στο φυσικό αποτέλεσμα και στη διατήρηση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου.
  • Η κλινική μας είναι πιστοποιημένη για την εκπαίδευση Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων στην Ευρώπη από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας (EADV).
  • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος στην Κλινική Φωτοβιολογία και τις LASER Εφαρμογές από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Örebro University Hospital Σουηδίας και Dundee Ηospital Σκωτίας. Η γιατρός διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική, έχοντας λάβει κοσμοπολίτικη εκπαίδευση με πιστοποημένες εκπαιδεύσεις σε πολλές πόλεις: Όσλο, Στοκχόλμη, Βερολίνο, Νέα Υόρκη Αμερικής, Λονδίνο, Μόναχο, Αμστερνταμ, Παρίσι, Βαρκελώνη,Σεντ Λούις Αμερικής, Μαδρίτη, Τουλούζη, Ντύσελντορφ, Αμβούργο, Μπέργκεν, Μάλμε, Γκέτεμποργκ κτλ. Η πολύχρονη κλινική εμπειρία της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου Δρ Έφης Π. Μάρκου εγγυάται πως η Αισθητική Δερματολογία δε είναι μια αυτοδίδακτη πρακτική.

* Με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα δεν εμφανίζουμε τα πραγματικά μας περιστατικά χωρίς τη συγκατάθεση των ασθενών μας. Τηρούμε αυστηρές διαδικασίες διαχείρισης της ιατρικής πληροφορίας


Επικοινωνήστε μαζί μας

Newsletter

Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και νεες δραστηριότητες.