Κρυοχειρουργική


Η Κρυοχειρουργική ή αλλιώς Κρυοπηξία εφαρμόζεται για να καταστρέψει παθολογικές βλάβες και καρκινικά κύτταρα στο δέρμα με τη χρήση ψυχρού μέσου, συνηθέστερα υγρού αζώτου. Η κρυοχειρουργική είναι ένα δυνατό όπλο στη φαρέτρα της επεμβατικής δερματολογίας χωρίς νυστέρι με ευρύ πεδίο εφαρμογών.

Πλεονεκτήματα της Κρυοχειρουργικής:
  • Σύντομη και ασφαλής θεραπεία
  • Αποκατάσταση χωρίς νυστέρι
  • Εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα
  • Προσιτό κόστος

Η κρυοθεραπεία στο ιατρείο γινεται με τη χρήση υγρού αζώτου (-196οC θερμοκρασία) και ειδικό εξοπλισμό ( χρήση ειδικής συσκευής κρυοψεκασμού Brymill ). Το άζωτο εφαρμόζεται στην βλάβη του δέρματος για λίγα δευτερόλεπτα ή λεπτά, ανάλογα με την επιθυμητή διάμετρο και το βάθος της ψύξης. Η θεραπεία επαναλαμβάνεται σε ορισμένες περιπτώσεις, μόλις έχει ολοκληρωθεί η απόψυξη του πρώτου κύκλου και συνήθως επιβάλεται για τους καρκίνους του δέρματος ή τα ανθεκτικά ιογενή κονδυλώματα. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ο σχηματισμός παγοκρυστάλλων εντός και εκτός των κυττάρων με ακόλουθο την ιστική νέκρωση του παθολογικού ιστού.

Η κλινική εμπειρία, η σωστή διάγνωση και η χρήση του κατάλληλου θεραπευτικού πρωτοκόλλου δίνει τα επιθυμητά θεραπευτικά αποτελέσματα. Χρειάζεται προσοχή στην εφαρμογή περιοφθαλμικά και καλό είναι να εφαρμόζεται από έμπειρα κλινικά ιατρικά χέρια. Η Δρ Έφη Π.Μάρκου εφαρμοζεί τη δική της τεχνική, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματικότερη θεραπεία, ευχάριστα και χωρίς επιπλοκές.

Στο DERMA Ιωαννίνων διαθέτουμε τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό Κρυοχειρουργικής και εξασφαλισμένη προμήθεια υγρού αζώτου, χωρίς να χρειασθεί να περιμένετε μέρες ή μήνες για τη θεραπεία σας.

Γιατί σε εμάς...

  • Στη Δερματολογική κλινική DERMA Ιωαννίνων σας παρέχουμε πλήρη, σαφή και υπεύθυνη πληροφόρηση ως προς τις θεραπείες, τα υλικά και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε.
  • Ξέρετε πού θα απευθυνθείτε στην αποθεραπεία, καθώς η πόρτα του DERMA Ιωαννίνων είναι ανοιχτή για τον επανέλεγχο.
  • Η κλινική μας είναι εξειδικευμένη στη Δερματοχειρουργική και στην Αισθητική Δερματολογία με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό F.D.A.|C.E. έγκρισης.
  • Λειτουργεί Χειρουργείο Ημέρας, ώστε όλες οι μικροεπεμβάσεις και εφαρμογές να γίνονται με υγιεινή και ασφάλεια.
  • Είμαστε πιστοποιημένο Δερματολογικό Ιατρείο για την εκπαίδευση Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων στην Ευρώπη - Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας (EADV). Η Δρ Έφη Π.Μάρκου δραστηριοποιείται ως εκπαιδεύτρια σε τεχνικές Αισθητικής Δερματολογίας στους συναδέλφους της.
  • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος στην Κλινική Φωτοβιολογία και τις LASER Εφαρμογές από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Örebro University Hospital Σουηδίας και Dundee Ηospital Σκωτίας. Η γιατρός διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική, έχοντας λάβει κοσμοπολίτικη εκπαίδευση με πιστοποημένες εκπαιδεύσεις σε πολλές πόλεις: Όσλο, Στοκχόλμη, Βερολίνο, Νέα Υόρκη Αμερικής, Λονδίνο, Μόναχο, Αμστερνταμ, Παρίσι, Βαρκελώνη,Σεντ Λούις Αμερικής, Μαδρίτη, Τουλούζη, Ντύσελντορφ, Αμβούργο, Μπέργκεν, Μάλμε, Γκέτεμποργκ κτλ. Η πολύχρονη κλινική εμπειρία της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου Δρ Έφης Π. Μάρκου εγγυάται πως η Κλινική και Αισθητική Δερματολογία δε είναι μια αυτοδίδακτη πρακτική.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Newsletter

Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και νεες δραστηριότητες.