Θερμόλυση

Αρχική » Θερμόλυση

Θερμόλυση

Νέα υπηρεσία: Στις λευκές ανθεκτικές τρίχες εφαρμόζουμε την τεχνική της ΘΕΡΜΟΛΥΣΗΣ.

  • ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΧΙΕΣ ΑΣΠΡΕΣ ΤΡΙΧΕΣ
  • ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ
  • ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Λόγω της έλλειψης μελανίνης στις λευκές τρίχες, τα LASER δεν έχουν χρωμοφόρο στόχο για να είναι αναποτελεσματικά. Στις περιπτώσεις αυτές η ριζική αποτρίχωση με βελόνα (ηλεκτρόλυση) είναι η ενδεδειγμένη λύση. Η μέθοδος είναι απλή, ασφαλής και κλασική. Χάριν στη στοχευμένη καταστροφή των αναγεννητικών κυττάρων της τρίχας, Χρησιμοποιούμε ειδική συσκευή διοχέτευσης συνεχούς ρεύματος (ηλεκτρόλυση ή blend) και με μια πολύ λεπτή, αποστειρωμένη και μια χρήσης  βελόνα, εισερχόμαστε με ακρίβεια στο κατώτερο σημείο του τριχικού θυλάκου (ρίζα της τρίχας), ηλεκτρολύοντας με αυτό το τρόπο το θύλακο. Στη συνέχεια, η τρίχα μπορεί να απομακρυνθεί εύκολα, χωρίς καμία αντίσταση. Ανάλογα με το πάχος των τριχών, ένα σημαντικό ποσοστό αδύναμων και λεπτών τριχών καταστρέφονται στη πρώτη συνεδρία, ενώ οι σκληρότερες τελικές λευκές ή ξανθές εκφυλίζονται σταδιακά, μέχρι τη πλήρη καταστροφή τους. Η ηλεκτρόλυση στις λευκές τρίχες μπορεί να συνδυαστεί με τις LASER τεχνολογίες του Ιατρείου μας για τις έγχρωμες τρίχες.

Θερμόλυση

Ιδανική για λευκές τρίχες!

Ήξερες ότι…
Η νομοθεσία απαγορεύει σε μη Δερματολόγους ή Πλαστικούς Χειρουργούς τη λειτουργεία LASER Αποτρίχωσης(σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 5 του N.Δ. 361/1969 (ΦΕΚ 244 τ.Α΄) και το από 03-02-2017 Υπηρεσιακό Σημείωμα της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κ.Ε.Σ.Υ.).
Γιατί σε εμάς…
  • Στη Δερματολογική κλινική DERMA Ιωαννίνων σας ενημερώνουμε με ασφάλεια, κρατάμε ιστορικό αρχείο για αστοχία υλικού και χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα προϊόντα για εσάς.
  • Σε μας θα βρείτε τις κορυφαίες εταιρείες με F.D.A. έγκριση: Teosyal RHA by Teoxane, Juvederm by Allergan, Restylane κτλ.
  • Προσφέρουμε την κορυφαία ποιότητα υλικών σε προσιτές τιμές – value for money!
  • Η κλινική μας είναι εξειδικευμένη στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική με άρτιο εξοπλισμό και χειρουργείο ημέρας, ώστε όλες οι μικροεπεμβάσεις και εφαρμογές να γίνονται με ποιότητα και ασφάλεια.
  • Η Δρ Έφη Π.Μάρκου επιμένει στο φυσικό αποτέλεσμα και στη διατήρηση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου. Η κλινική μας είναι πιστοποιημένη για την εκπαίδευση Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων στην Ευρώπη από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας (EADV). Η Δρ Έφη Π.Μάρκου είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος στην Κλινική Φωτοβιολογία και τις LASER Εφαρμογές από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Örebro University Hospital Σουηδίας και Dundee Ηospital Σκωτίας. Η γιατρός διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική, έχοντας λάβει κοσμοπολίτικη εκπαίδευση με πιστοποημένες εκπαιδεύσεις σε πολλές πόλεις: Όσλο, Στοκχόλμη, Βερολίνο, Νέα Υόρκη Αμερικής, Λονδίνο, Μόναχο, Αμστερνταμ, Παρίσι, Βαρκελώνη,Σεντ Λούις Αμερικής, Μαδρίτη, Τουλούζη, Ντύσελντορφ, Αμβούργο, Μπέργκεν, Μάλμε, Γκέτεμποργκ κτλ. Η πολύχρονη κλινική εμπειρία της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου Δρ Έφης Π. Μάρκου εγγυάται πως η Αισθητική Δερματολογία δε είναι μια αυτοδίδακτη πρακτική. * Με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα δεν εμφανίζουμε τα πραγματικά μας περιστατικά χωρίς τη συγκατάθεση των ασθενών μας. Τηρούμε αυστηρές διαδικασίες διαχείρισης της ιατρικής πληροφορίας

Είπαν για εμάς

Έχω κάνει 5 συνεδρίες λέιζερ αποτρίχωσης στο πρόσωπο και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Επιτέλους έφυγε το χνούδι! Πήγαινα αλλού πριν και άκουγα πως φταίει που είμαι μαυρισμένη, φταίει το δέρμα που πονάω, φταίει η κρέμα ημέρας που κάηκα... και ακριβότερα πλήρωνα και δουλειά δε γινόταν. Η γιατρός με είδε η ίδια και μου έφτιαξε το πρωτόκολλο της θεραπείας μου.
Marika Man.
Google review

Επικοινωνήστε μαζί μας


   2651038040
        6907901180
   28ης Οκτωβρίου 25, Ιωάννινα 45532
   info@dermatologia.com.gr

Newsletter
Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να λάβετε τα τελευταία νέα, ειδικές εκδηλώσεις και νεες δραστηριότητες.
Translate »